Färgsprakande Fredag #32

Äntligen dags för Lillasyster`s  härliga färgglada fredag! 🙂  Denna gången skall jag bjuda på lite av julens färger så passa på att njuta! 😀

 

 

 

Önskar er alla en fin fredag!

8 thoughts on “Färgsprakande Fredag #32

 1. LillaSyster says:

  Vilken himmel!
  Tack för länk och sprak så här mitt i julruschen.
  Öskar dig en fin jul!

 2. Åke says:

  Ha ha jag är djupt impad att du väljer med min ö i bakgrunden på 75% av dina plåtar 🙂 I hjärtat kan jag dock inte tyda Alnön 😉 Så då får du 9 poäng av 10 möjliga 😉 Men på nyansen får du 12 av 10 🙂 Stressa inte inför julen… det kommer flera jular 🙂

  • Åsa says:

   Tack för dina härliga ord och bedömningar! 🙂 Det är svårt att inte få med ditt Alnö från min balkong då jag fotar över fjärden. Men kul att du ändå ger så högt för mitt färgval 🙂 Stressa, vad är det? Det var länge sedan jag slutade ha massa julstress med att stå med massa mat osv.. Då jag inte brukar vara hemma på julafton mer än på förmiddag och sedan på kvällen, så finns ingen anledning att stressa på som många andra gör. Julklappar är för de mindre barnen, då mina tycker att vi bara byter pengar så det är borta hos oss. Vi umgås och mår gott ändå. 🙂
   Ja julen är inget som avslutas då det är en så stor tradition!

   Önskar er en God Jul! 😀

 3. BP says:

  WOW!!! Sådana jul-himlar har vi inte här i nollåttaland. Helt fantastiska bilder du lägger upp:-) Sedan gillar jag hjärtat som jag inte riktigt ser vad det är. En vas kanske?

  Bra jobbat och absolut färgsprakande:-)

  • Åsa says:

   Tack så mycket! ja vi har väl en himla tur med dessa vackra sol upp/ned gångar som ger denna effekt här hos oss, men vi har även väldigt fina norrsken med här då det är stjärnklart. 🙂
   Hjärtat är en ljuslyckta med effekt av många hjärtan i djupet 🙂

   Ha en fin lördag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.