Påminnelse…

Till mina kära besökare, jag efterfrågade era hemadresser för en kommande liten Jul tävling “igen” och för att kunna dela ut ett pris så är det tacksamt om NI som vill delta skickar in detta till mig snarast möjligt! Hittills har jag 2 deltagare som vill vara med, men jag gissar på att fler vill vara med, eller hur?

Jag underlättar för er som inte vet/hittat min adress på min sida, eller det inte fungerar att skicka för osv.. så här kommer den: asa.danielsson16@gmail.com

Bilden är tagen strax efter soluppgången från min balkong, här kan man se hur långt sydöst som solen kommer upp under December – Februari, sedan börjar den vandra åter mot Norr sidan igen för att få längre dagar. Jämförelsevis under sommaren så kliver solen upp som kommande bilder visar..

Bilden ovan visar att solen är på väg upp över Söråker bortom öarna och detta är i slutet av Mars månad, nere i högra hörnet syns då Östrands fabriken som är på första bilden från början.

Sista bilden är en tidig morgon/natt vid Midsommar tid – ca 02.30 tiden..

Önskar er alla en härlig Onsdag.. 🙂

6 thoughts on “Påminnelse…

 1. Anki says:

  Vackra, vackra soluppgångar … intressant att se olika tidpunkter under året!
  Mejlar dig min adress strax 🙂
  Kram

 2. BP says:

  Helt underbara bilder! Är ju ingen vintermänniska alls, men dina bilder är lika fascinerande under vintern och sommaren. Man känner liksom inte den bitande kylan på din vinterbild. Man njuter bara av att den är vacker:-)

  PS. Visst har jag anmält mig??!!! Mitt minne är väldigt selektivt, för om jag har gjort det så kommer jag inte ens ihåg vad jag har anmält mig till;-) DS.

  • Åsa says:

   Tackar! Kul att du känner så trots vintern o kylan.. Det går att trolla med bilder så det känns varmt även att det är tvärtom! 🙂

   Japp stämmer bra att du skickat och det är sparat! 🙂

   Ha en fin vecka!

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Kul att du vill delta i min kommande lilla Jultävling! 🙂

   Onsdagen blev lite stressig och massor att göra.. Men rodde allt i land ändå! Tack o lov!

   Önskar dig en fin kväll och en fortsatt avslutning på vardagarna som är kvar! 🙂
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.