Skyltsöndag #432

Äntligen är det dags för en underbar resa bland skyltar som BP förvaltar, den som vill kan vara med! Kom på att jag hade dessa fina skyltar som jag bjuder på idag..

Dessa trä skyltar hittade jag på en loppis och kunde inte låta bli att köpa dessa..

även denna.. 😀

En broderad tavla som min Pappa gjort åt mig! 🙂

Denna tavla har sitt egna ordspråk! 🙂

Ännu ett vackert ordspråk… Finns en hel del olika tavlor med många fina ord på, det gäller att ha ögonen med sig! 😀

Ni får ha en trevlig Söndag! 🙂

22 thoughts on “Skyltsöndag #432

 1. LillaSyster says:

  Vilken fin bonad din pappa gjort.
  Läckra loppis fynd du hittat. Snyggt skyltat
  Ha en bra söndag, här är det duggregn

  • Åsa says:

   Ja den är underbart fin! Är riktigt stolt över honom!
   Jag ska berätta för honom senare vad många som berömt denna!
   Jo gillade mina loppis fynd, detta över internet dessutom! 😉

   Blev sen sovmorgon pga somnat tidigt, men men mulet är det iaf, Google säger det är spridda skurar? Måste upp o ut med trötta lilla ♥️ med, han ligger när jag ligger! 🙂

 2. Åke says:

  Ähh du är väl inte elak, kasta stenen som macka i havet, jag fotar och räknar x antal ringar 😉 Trekvarts tålamod, jo jag tackar 🙂 Mycket roliga skyltar du bjuder oss på 🙂 Fin broderad tavla du fick av din far. Den hade platsat gallant på broderat med Hoppa På Tåget 🙂 Har du fått några dimmiga bilder nu på morgonen med soluppgången ?

  • Åsa says:

   Haha den där stenen säger sitt egna, men elak nej då 😉
   Den broderade tavlan var kul att få, att just min Pappa gjort broderier, snickrat, svepat i trä och även gjort knivar mm det är det han pysslat med som hobbies.
   Todig morgon dimma med solen röda himmel i bakgrunden fångade jag vid 04 tiden, gick sedan i säng igen för att försöka sova, vid 06 var jag ännu vaken, men efter det slocknade jag.. Blev till o vakna sent idag 🙁

  • Åsa says:

   Jo ibland blir det ett axplock, men det är skyltar det med! Ja jag gillar dessa broderier som jag fått från både min Pappa och hans sambo. Klart han ville prova på det han med då hon broderade många tavlor. Så han har även gjort riktiga tavlor med små stygns broderi och korsstygn mm (jag kan inget av detta) men han gjorde även till jul som skall sitta på Parad handduks hållaren – Den kommer vid ett senare tillfälle! 🙂

   Ha en fin Söndags kväll! 🙂

 3. Anki says:

  Jättefina loppisfynd och ett fint broderi från din pappa!
  Receptet för kärlek är också bra!
  Ha en fin söndagskväll!

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Han ska få höra detta beröm senare 🙂 Jo jag gillar dessa ord tavlor! 😉
   Ha en fin vecka! 🙂

 4. BP says:

  Din pappa är nog första killen som “jag kommit över” som broderar. Min svärfar sydde saker, men jag har aldrig hört talas om en man som broderar. Stor ELOGE till din pappa!
  Å så fina trädskyltarna är. Så vackra!
  Kärleksreceptet skriver jag under på. Det låter ju så enkelt om man läser ingredienserna, eller hur!?
  Sista stenskylten – ordspråket är väldigt bra. Sedan lärde jag mig att bad-ass inte alls var vad jag trodde. Så jag har lärt mig nåt på köpet. En bonus:-)

  Tusen tack för dina fina skyltar och länken:-)

  • Åsa says:

   Jo jag håller med dig att det är inte vanligt att “killar” broderar, men han tyckte det såg roligt ut när sambon alltid broderade – så sagt och gjort började han med lite enklare saker och sen fortsatte det till mer avancerat. Min Pappa är duktig på mycket – Men tyvärr ej den tekniska biten, det är jag som är det istället! Både Tv, Mobiler som jag hjälpt till med på olika sätt, samt datorer som jag byggt och installerat, bygger hemsidor och nätverk osv..

   Men detta med ordspråk är roligt på alla sätt och vis, stenen med ordval är min dotters som jag fångade, lika med Kärleks tavlan. Jag förvaltar en massa saker för hennes räkning i mitt förråd. finns många små skatter hos mig – ändå skall jag rensa upp inom snart tid. Känner det är för mycket! 😛

   Ha en fin vecka! 🙂

 5. Geddfish says:

  SÅ fina broderier! Fina allihopa men den som din pappa gjort är super.
  Jag broderade mycket förr och har faktiskt uppe två ordspråksbonader här hemma.
  Ha det gott!

  • Åsa says:

   Tackar 🙂 Vad kul att du med broderat mycket i dina dagar, då har min Pappa med sambo och du mycket gemensamt i detta. Tyvärr så kan inte jag detta med broderi, jag provade på att virka och gjorde några dukar, men tappade intresset. Stickade däremot flera plagg i yngre dagar, men samma där jag tappade intresset då annat kom i vägen. Men vem vet jag kanske återupptar det senare?

   Ha en fin vecka! 🙂

 6. KajsaLisa says:

  Det ligger mycket jobb bakom, speciellt bonaden, men jag gillar den lite rostiga skylten mest.

  • Åsa says:

   Tack snälla! Detta kommer min Pappa bli glad över då jag berättar att jag visat upp vad han gjort! Det blir som sagt ännu ett verk från honom närmare jul 🙂 Vid tillfälle så ska jag väl visa hans svepningar som han gjort, han har alltid varit duktig i snickarboden!

   Den röda kärleks tavlan är en favorit! 😉 (Dotterns) Stenen är oxå hennes 🙂 Då vi båda gillar ordspråk så passade jag på att fota dessa då jag var hos henne sist. Åker snart ner igen – Får väl se om hon skaffat hem något nytt?

   Ha en fin vecka! 😉

 7. Christian Lehmann Gisler says:

  Ja du, det var mycket fina ord på en lång rad! Man behöver ha sådana “skyltar” omkring sig för att inte glömma det “goda livet”!
  P.S. Stenen år “kronan på skyltsöndagsverket”!

  Ha en bra vecka!

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Jag gillar dessa tavlor med ord då man blir glad av de flesta! 🙂 Stenen är riktigt festlig och har sitt egna språk! 😀

   Ha en fin vecka! 🙂

 8. åsa says:

  Att brodera är en konst jag beundrar söka dom utövar detta kreativa sättet att försköna världen 🤩
  Imponerad att Din far broderar 👏
  Bra skyltat 👍
  /åsa

  • Åsa says:

   Tackar så mycket! Vad kul att du hittat in på min sida 🙂 Ja som jag skrev tidigare i en kommentar, hans broderande är mycket tack vare hans sambo som broderade otroligt mycket förr. Dom har många alster där hemma och har gett bort i familjen.

   Välkommen åter och ha en fin vecka! 🙂

 9. Paula Merio says:

  Vilka fina handarbeten med ordspråk, jag är väldig svag för såna. Tyvärr har jag inte längre väggar som räcker till för att kunna hänga upp några.
  Smör och bröd….den hade jag aldrig hört, ….gör baken bred skulle jag nog vilja påstå, hihi
  i alla fall min som älskar bröd.

  • Åsa says:

   Tack så mycket för fina ord! 🙂 Handarbeten är även jag svag för, önskade jag kunde göra detta själv, men jag gör andra saker istället. 😉

   Ja dessa ordspråk är ännu olika och även att man rimmar ihop det på eget sätt så är det inte alltid som man själv tänkt alla gånger.. Men jag kan hålla med om brödet för jag är med älskare av gott matbröd.

   Ha en jätte fin vecka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.