Ett kärt besök på Kareta Loppis!

Här besöker jag en kär vän på hennes Loppis som ligger i Timrå i början av Industri området och mitt i mot Careta bilhall. De som bor här i Timrå känner till stället då denna lokal tidigare var där Papperskungen en gång höll till.
Men här kan man verkligen fynda massor av olika saker, man kan även ta en kopp kaffe eller en dricka och har man tur finns något väldigt gott fikabröd!

Denna bil kan man se åka runt om när hon är ute och åker, härlig reklam på bilen har hon! 🙂

Här är en liten överblick från ingången, de två klädställningarna närmast är indragna från att stått utomhus vilket ser rörigt ut på bilden, men jag försäkrar att när de inte står där så detta en mysig lokal men mycket fina saker att fynda!

Här kan man även se att det ligger mitt i mot Careta Bilhallen. Det är väl värt ett besök hos min vän Svitlana, hon är otroligt mån om sina kunder och man känner sig alltid så härligt Välkommen då man kommer dit. Är ni på besök i Timrå så gör gärna ett besök, ni kommer inte ångra er! 🙂

4 thoughts on “Ett kärt besök på Kareta Loppis!

 1. Åke says:

  Driver hon där själv nu eller? Jag har besökt stället några gånger då det var flera som hade bord där. Köpt lite kameror av Sören Wallin när han stod och sålde ut. Annars har jag köpt tre bilar när det var bilfirmor där.

  • Åsa says:

   Det stämmer att hon driver det själv, dock har hon 1st el 2st som fortfarande har bord där.. tillsv.. 🙂

  • Åsa says:

   Tack det är toppen ställe, har själv fyndat en hel del där! 🙂

   Önskar dig med en fin Onsdag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.