Otroligt..

Vad det kommit mycket regn sedan i Måndags kväll/natt med att det drog in ett väldigt åskväder med mängder av regn, jag hade mina känningar på dagen med att leder värkte och var allmänt seg och trött. Det blev hur som hellst ett fint skådespel och jag går ofta ut på balkongen för att skåda alla blixtar. Givetvis hade jag kameran med ute och det blev några video snuttar som jag inte har redigerat för att kunna lägga ut. Men väl så kan jag visa regnmängden från Måndag – Tisdag.

Detta visar direkt efter det enorma regnet med åskan..

Denna är från Tisdags förmiddag 🙂

Här ser man hur molnen ännu finns kvar igår Tisdag och mer norrut så är det åska..

Solen vill kika över molnen igår Tisdag, men ännu kommer smått med regn då och då..

Denna bild är tagen nu idag vid ca 15.00 tiden, så det har kommit en hel del även i natt och morgonen, men för egen del så har jag inte haft koll på regnet mer än jag hört det regnat. Har passat på att gå ut med min hund när det varit uppehåll. För övrigt så har denna dagen mest varit en hemma dag och kurande i soffan till Tv och internet surfande!

Ha en fortsatt trevlig Onsdag! 🙂

4 thoughts on “Otroligt..

 1. LillaSyster says:

  Oj vad vatten.
  Vaknade till inatt/ tidig morgon gissar att klockan var runt 4 då det bara dånade ute av regnet. 11mm stannade det på i min regnmätare. Fast jag tror på mer nu till kvällen för himlen ser mörk ut och mitt huvud säger åska.

  • Åsa says:

   Jo det kom massor med att det studsade mot marken, tyvärr så är det för hårt med åskregn för marken tar inte emot så mycket på en o samma gång.
   Måndags natten mot Tisdag blev inte mycket sova alls, då smärtan blev hemsk av detta oväder. Känner av jämt när det är oväder på gång, förr fick jag alltid migrän men har fått hjälp med detta “äntligen” efter alla åren som man fått lida, från ca 1990 och fram tills i våras. Äntligen en läkare som utredde detta! (Inte en dag för sent, lindrade annars med botox var 6 månad.)

   Hoppas din huvudvärk släppte så du slapp den!

   Ha en trevlig Torsdag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.