Färgsprakande Fredag #19

Äntligen Fredag och Lillasysters underbara Färgsprakande Fredag, denna utmaning är utsatt till tjugo styckna så detta är alltså näst sista gången – Beroende på vad hon väljer att göra, så det blir intressant att få veta hur det blir.. Ifall det blir fortsättning eller inte?

Men denna gången tänkte jag köra ett test för att se om ni kan gissa er fram till rätt smak som jag använder mig utav – Svaret får ni maila till mig! (Längst upp på första sidan till höger hittar ni ett kuvert, använd den för att skicka mail). Jag finns även på Facebook och Messenger. Den som gissar rätt kommer att vinna en liten vinst och då är det en fördel att skriva in sin adress i mailet så jag kan skicka vinsten till vinnaren! 🙂 Så lycka till med min lilla tävling! <3

Här kommer bidragen med dess olika färger och även smaker…

Så där det var alla bidragen men många olika färger och smaker.. Nu får ni chansen att vinna en liten vinst men att gissa rätt.. Men kan upplysa att detta är vit snus – endast nikotin som är “skadligt” men bättre än det bruna snuset som innehåller både Tobak och Nikotin. Även så är denna sort bättre mot tänderna och den där bruna som rinner ner på tänderna och ser allmänt ofrächt ut.. Även så finns det som ni ser många olika smaker – Detta är bara en liten del av vad som finns. Har haft många olika genom åren efter att jag slutade röka. Detta med tuggummi var inget för mig då det begav sig att sluta med rökningen.. så halkade in på snuset istället.. Det var ingen som klarade vara i min närhet då jag slutade med cigaretterna.. så valet var inte svårt! Har önskat länge att sluta med snuset oxå.. men ack det är inte enkelt kan jag lova! Men kanske en dag??

Nu skall ni få fundera på detta.. glöm inte skicka ett mail med svar och eran adress – Svar i kommentarer kommer rensas bort!! 🙂

Ha en underbart härlig Fredag! 😀

10 thoughts on “Färgsprakande Fredag #19

 1. Åke says:

  Du hade väl kunnat håligt dig till tre alternativ 🙂 Ja nu har jag det 🙂 Du kan skicka vinsten till… Trevlig fredag på dig.

  • Åsa says:

   Kul att du deltog Åke 🙂 Det hade varit för lätt om jag valt endast tre alternativ.. lite sport måste det vara oxå!

   Trevlig fredag till dig o frun! 🙂

 2. LillaSyster says:

  Tänk att det kan spraka om allt =)
  Tack för länken och tack för att du är med ♡
  Jag tror att du har styrkan och viljan att sluta snusa också…..om du bara bestämmer dig. Trevlig helg!

  • Åsa says:

   Oh ja det kan spraka om mycket som innehåller färger och det gör dessa snusdosor, vissa mer än andra! 🙂
   JA vi får se om jag lyckas och har styrkan här framöver.. Måste hitta rätt motivation först!

   Ha en jättefin helg!
   Kram

 3. Anna i Portugal says:

  Snusar gör min man, han använder det bruna traditionella, men i portionspåsar. Tror han tar 3-4 prillar om dagen och jag måste säga att jag aldrig känner varken doften eller ser något som rinner. Så det är nog fler faktorer än färgen som avgör det. Jag skippar att gissa eftersom du inte ska behöva skicka den stora och tunga vinsten till Portugal 🙂 Önskar dig en skön fredag, och tack för färgerna!

  • Åsa says:

   Ah se där ja.. ja men portions snusen rinner inte lika som lös snus gör, jag snusade även den bruna traditionella i början fram tills de vita kom och då provade jag detta och där blev jag kvar! 🙂 Ärligt har jag ingen räkning på hur många det blir per dag, men det blir mer än 4st per dag det vet jag iaf.

   Men alla får vara med i min lilla “tävling” dock tvingar jag absolut ingen att vara med om man inte vill! Sedan att skicka en vinst till utlandet är inget bekymmer för min del, bara det finns en adress så brev eller paket kommer fram? Skickade väldigt ofta både till Kreta och Albanien förr.. så det är inget hinder! 😀

   Ha nu en super fin helg!
   Kram

 4. Tove says:

  Vilken kul och färgsprakande idé och grattis till rökslutet!
  Mail kommer då jag hittat din mailadress nånstans 🙂
  Kram och ha r en fin helg!

  • Åsa says:

   Tack snälla! Ja det är många år sedan jag slutade rökningen, att jag slutade var för min dotter bad min snällt då hon hela sin uppväxt hade svåra problem med astma, trots att jag rökte utomhus. Men sagt och gjort.. men blev både arg, sur o fick sådant hetsigt humör så det fungerade inte att vara utan nikotinet och därav snusningen! Men men.. kanska kan jag klara detta och jag har försökt några gånger och det är långt ifrpn enkelt.. 😉

   Här kommer min mailaderss: asa.danielsson16@gmail.com

   Ha en super härligt helg! 🙂
   Kram

 5. BP says:

  Det var ett annorlunda och riktigt kul bidrag till temat. Så innovativ. Är mäkta impad. Jag ska gissa (rätt och mejla svaret.

  Har också rökt. Slutade 2020, men nuförtiden “puffar” jag 3-5 cigg/dag. Har aldrig snusat, konstigt nog.

  • Åsa says:

   Tack så mycket! ja det var något som jag bara kom på så där att göra ngt kul av det hela.
   Det jag gillar skarpt med snusen är att ingen störs sav doften via kläder, att röken stannar i håret osv.. Sedan är det svårt att se på många att de snusar.. Sedan kan jag väl säga det är gott med en god smak och då jag testat många olika sorter på vägen. Så är denna en för mig god smak! 🙂

   Tack för gissningen! 🙂

   Önskar dig en fin helg!
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.