Färgsprakande Fredag #27

Veckorna springer iväg på tok för snabbt, det är redan Fredag och dags för den härliga Fredags utmaningen som Lillasyster startat. Färgsprakande fredag handlar som sagt om färger och man kan välja vad som hellst inom detta tema färg, vilket vi behöver massor utav denna årstid när allt är kallt och vitt. Alla som vill kan hoppa med och fylla dessa fredagar med färger, så allt som krävs är att meddela Lillasyster och länka upp henne på din sida. Det finns alltid plats för fler som förgyller fredagarna!

Hur som så bjuder jag på ännu mera vävning som jag gjort – Grytunderlägg i både olika färger och längder. 😉
Kan upplysa att detta var den vinsten till den lilla tävlingen med snusdosor jag hade för ex antal veckor sedan.. där ingen gissade rätt. Men.. som ni kanske minns så bad jag om era adresser så jag kunnat skickat vinsten. (Tyvärr var det ingen som skickade sin adress)

Men jag tänkte göra en liten tävling igen före jul, så snälla rara ni.. skicka in era adresser via ett mail eller när ni kommenterar så sparar jag dem och raderar bort eran adress innan publicering med era kommentarer till mina inlägg. (Då jag måste godkänna alla kommentarer så är valet fritt att lämna sin adress där). Med detta så vet jag vilka som vill delta i min kommande lilla tävling! 😀

Med detta sagt så önskar jag er alla en härlig Fredag! 🙂

10 thoughts on “Färgsprakande Fredag #27

 1. LillaSyster says:

  Oj, vilka sparande grytunderlägg =) nästan synd att dölja dem med grytor. Tack för länken! Önskar dig en fin helg med dottern.

  • Åsa says:

   Tack snälla! Med tanke på att det är olika längder på dessa, allt från en mindre till att man kan ha stekpanna plus ännu en stor kastrull bredvid samtidigt så kan välja med!

   Vet att en del använder dessa som en mindre duk mm.. andra har kaffebryggaren stående på denna. Det är fritt fram att använda som man vill o känner för!😀

   Ja jag sitter på tåget på väg ner till dottern.. resan började kl 05.09 från Sundsvall och fick byta tåg i Stockholm.. Har nu ca 2 tim kvar av resan 😉

   Önskar dig en riktigt härlig fredag! 🌹
   Kram

 2. Åke says:

  Ja livet är inte lätt då man missar dina vinster… detta var ett fint sätt att liva upp fredagen 🙂 Jag vet att du just nu sitter på ett tåg och skramlar i skrivande stund. Njut och må bra och känn dig åxå ett år äldre 😉 Finns dom i rött också ? Sköt om dig.

  • Åsa says:

   Så sant som det var skrivet!! En sådan vinst vill man gärna inte missa, eller? Men som sagt fram med alla era skrivar fingrar och skicka era adresser till mig, antingen på mail eller som kommentar, som jag då raderar bort adressen o sparar dessa till en annan gång som jag gör en tävling igen, okej? Resten av kommenteren blir då kvar till inlägget!😉

   Med att jag får allas adresser så vet jag vilka som deltar i den kommande tävlingen! 🙏♥️

   Japp stämmer väldigt bra att jag sitter på tåg nr2, beräknas vara framme 12.26 om inget händer då vill säga.. Hoppas inte! 😉

   Du har fundering ang grytunderlägg med färg? Dessvärre så är det dessa färger som visas och även i lime grönt/svart.

   Pannlappar gjorde jag bara några få i svart och rött.. de blev väldigt fina. 🙂

   Önskar dig en härlig fredag!
   Kram 🌹
   Åter igen tack för gratulationen! ♥️🌹

 3. Anki says:

  Wow! Vilka fantastiska grytunderlägg! Missade din tävling , men väntar med spänning på nästa tillfälle!
  Kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Grytunderläggen var riktigt roliga att göra! 😉
   Ah trodde du såg den lilla tävlingen jag hade 😉 Men som sagt kommer nytt tillfälle innan jul..:)

   Kram

 4. BP says:

  Vilka fantastiskt fina grytunderlägg. Allihopa är färgsprakande och riktiga glädespridare. De är helt underbara.
  Jag är mera än glad att teckna mig för en limegrön – nej, jag skojar bara;-) Jag skulle använda grytunderlägget som utsmyckning. Alla du visar upp är så fina att man ju vill visa upp dom;-) Säljer du grytunderläggen också?

  • Åsa says:

   Tack snälla! Det varjätte kul att göra dessa då vi satte upp och delade upp en vävstol på många som gjorde ex antal per person.

   Men har väl inte funderat på att sälja, men vem vet om jag kanske gör det vid tillfälle. Skall dra på min lilla vävstol hemma, då kanske jag gör fler som jag då kan sälja. Det blir en senare historia.
   Men absolut meddela om det blir tillfälle för det 😀

   Tack för adressen! Önskar dig en fin helg, här är toppen fint väder i Småland!

   Kram 🌹

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Vad kul att du kikat in på min sida!! 🙂

   Önskar dig en fin Söndag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.