Det var ett tag sedan..

som jag skrev i min blogg.. sist jag skrev så var det om min lilla älskade hund Sammy som är otroligt saknad! ❤️
Tyvärr blev jag tvungen ta ett ganska snabbt beslut att låta honom få somna in pga sjukdom. Nu har det gått ett tag sedan den dagen 24 Oktober, då han fick sin eviga vila och han blev hela 17år gammal.
För snart 1 vecka sedan så i fredags den 10 November så fick han äntligen komma hem igen och nu pryder urnan sin egna plats här hemma. ❤️❤️

❤️

❤️

Älskade Sammy❤️

Dessa vackra rosor fick jag och Sammy från en mycket fin vän och bloggvän, dessa har fått pryda platsen från dagen Sammy kom åter hem. 🙂 Stort tack Åke!! 💕

Men förutom detta så har vi fått en del snö här hos oss och som vanligt blev det många avåkningar och dikeskörningar mm, bussar blev inställda osv. Tack och lov börjar allt bli som vanligt igen!

För egen del förbereder jag mig för en liten resa Fredag till Tisdag den 17 – 21 November, då jag åker till min dotter för att fira hennes 30 åriga födelsedag. Det skall bli skönt att få åka iväg och byta miljö och umgås med henne dessa dagar, även att det blir en hel del firande och annat trevligt tillsammans med hennes vänner och några av familjen som är på plats.
Men bara för att jag åker iväg och blir borta så tro inte att jag hoppar över mina roliga bild utmaningar, den ena är nu på Fredag samma dag som jag åker så har vi Färgsprakande Fredag och på Söndag är det Skyltsöndag. Missa inte att kika in båda dagarna 🙂

Må så gott allihopa och jag önskar er alla en härlig helg! 💕

10 thoughts on “Det var ett tag sedan..

 1. Anna i Portugal says:

  Det är så mycket glädje med att vara djurägare, men också ett stort ansvar. Att ta beslutet som du gjorde är ett stort ansvar och viktigt. Så fint av Åke att skicka lite uppmuntran, jättefina rosor!

  • Åsa says:

   Tack snälla! jag håller helt med ang ansvar! Ja det var väldigt snällt av Åke som kom med uppmuntran <3

   Må så gott och ha en fin avslutning på veckan! 🙂
   Kram

 2. Åke says:

  Lilla fina Sammy. Jag hade den turen att få träffa han några gånger. En mycket fin hund som jag såg stod dig mycket nära. Eftersom jag själv stått i liknande situation som dig inom en kort tid och själv fått hållit i mina kära 4 benta vänner och fått känna deras sista hjärtslag gå ned, så vet jag hur det kan kännas när man förlorar en kär vän. Därav ville jag stötta er två. Jag tror med säkerhet att han och min Tuss har funnit varandra där på andra sidan rengbågsbron. Lola övervakar det hela. Vila i frid Sammy.

  • Åsa says:

   Tack snälla rara Åke! Det var otroligt uppmuntrande när du kom med dessa vackra rosor! <3 Det är aldrig trevligt att förlora sin bästa o kära vän. Jag tror säkert att Sammy hittat dina kära vänner där uppe.. dom leker och har det bra tillsammans! 🙂

   Önskar dig en fin avslutning på denna veckan!

   Kram

 3. LillaSyster says:

  Så fint av Åke.
  Det är verkligen tufft när pälsälsklingarna försvinner – det vet alla vi som är djurägare.
  Låter bra att du får lite miljöombyte. Ha det så kul så kikar jag in imorgon igen=)

  • Åsa says:

   Ja tack det är aldrig trevligt.. Åke stöttade väldigt fint där med fina sammets röda🌹 🌹 🙂
   Ja kika in imorgon för utmaningarna är redo 🙂

   Önskar dig en fin avslutning på veckan!
   Kram

 4. BP says:

  Så fint du har gjort för Sammy. Metallängeln är nog den vackraste jag någonsin sett. Och då är jag inte för änglar och sådana utsmyckningar i vanliga fall.
  Så det är alltså inte bara i huvudstaden som man varje år överraskas av vintern med avåkningar, inställda tåg med mera. Trodde det var typiskt för nollåttaland, men inte då. En klen tröst – hahaha:-)

  Önskar dig en trevlig resa och ett roligt firande av och med din dotter. Du är mycket välkommen att skylta på söndag, som alltid:-) Kör försiktigt förresten!!!

  • Åsa says:

   Tack så mycket för värmande ord! 🙂
   Vad kul att du ändå gillade min ängel, ja när jag såg denna så var det ett måste att ha denna… Men inte bara en utan tre styckna, får hoppas (dotter) inte läser detta svaret.. för en är med på resan ner..

   Ja detta fulväder som kom med snö så blir man lika förvånad varje år att väldigt många blir tagen på sängkanten – så att säga.. Då de inte kan köra som folk och tror man kan köra som mitt i sommaren.. suck..

   Det skall bli skönt att komma iväg och träffa henne igen, men jag åker tåg ner och flyger hem! 🙂
   Vad det gäller skyltsöndag så är allt förberett så det kommer upp på söndag! 🙂

   Önskar dig en fin avslutning på veckan!
   Kram

 5. Anki says:

  Så fint att Sammy fått komma hem … ock så fint du gjort där vid hans egna plats.
  Njut nu av dagarna med dottern!
  Kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket! ♥️

   Vad bra att du med gullade platsen för Sammy, jag blev nöjd där! 🌹💕

   Ja då.. jag njuter för fullt ♥️

   Må så gott och ha en fin helg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.