Skyltsöndag #444

Nu är det så dags för oss att visa upp våra skyltar, det är våran härliga BP som håller koll på oss.. och dömer oss och korar den som är duktigast att fånga många skyltar! Denna gången skall bli intressant att se hur många skyltar som NI kan räkna på min första bild?
För egen del har jag räknat och räknat och åter kontroll räknat.. Varpå med pallen med kaffe paketen oxå inräknade så hamnar vi på hela 233 st. – Men alla räknar vi olika, så här blir intressant att se vad ni andra får detta till?? Lycka till! 😀

Man får allt passa på då an hittar en bra vinkel inne på affären.. 😉

En passande bild denna snöiga Söndag! 😉

Blev lite skyltar från ett besök när det var en liten utställning om Norrmejeriet! 🙂

Japp detta blev mina bidrag denna söndag, så passar på att önska er alla en fin söndag, samt en fin början på veckan! 🙂
Idag är det äkta kur väder för det har snöat nu i stort hela helgen.. Nu längtar man massvis efter solen, för den har man inte fått se på flera veckors tid!
Men får inte glömma att just idag är det Farsdag – Grattis ALLA Pappor dagen till ära! 😀 Blir att åka en sväng och fira min Pappa idag.. Gruvar mig lite att ut och köra i modden på vägarna.. Kör försiktigt alla som skall ut i trafiken!

15 thoughts on “Skyltsöndag #444

 1. LillaSyster says:

  Oj vad skyltar I butiken, jag låter bli att räkna…..det är ju hopplöst i mobilen. Stackars dig som haft snö hela helgen, jag fortsätter att njuta av sol och bad I några dagar till. Ha en ny bra vecka du också!

  • Åsa says:

   Det är en hel del med skyltar ja.. förstår att du ej räknar i mobilen.. Det skulle även jag avstå med.

   Avundsjuk är bara förnamnet med sol och bad.. Men du är väl unnad denna härliga semester!

   Sola o bada för min räkning med..🙏😉

   Kram

 2. Geddfish says:

  Nej, jag räknar inte heller, har dålig synskärpa, så… men jag ser att du har många!

  Ack ack, du vågar dig ut i snömodden? Sån var jag förr, ingen rädder för vargen här och det gick mestadels bra.
  Kram!

 3. BP says:

  Hahaha! Du hade ju det gamla mängdrekordet, så nu äger du det nya också. Skippar också kontrollräkningen, för jag litar på dig:-) Nu gäller det bara att slå det nya rekordet… också;-)
  Snögubben är visserligen söt, men jag klarar mig utan det vita, som tids nog kommer även till huvudstaden. Än så länge är det plusgrader här och det regnar. Men igår sken solen i hela 30 minuter. Första gången på tre veckor…
  Kul med Norrmejeriers utställning. Om jag inte minns fel har jag faktiskt sett några produkter från mejeiet hos den lokala ICA. Är alltid så glad när jag upptäcker en konkurrent till nästan-monopolet Arla.
  Sista skylten – hahaha:-)

  Tusen tack för en suverän Skyltsöndag. Tack för att du också länkar:-)

  • Åsa says:

   Hoppsan då.. Hade för mig att Åke och Lillasyster drog om mig på olika Söndagar.. då Åke hade 98st och Lillasyster hade 135st i sitt monument där med skyltarna i garaget? Men är väl jag som inte förstått helt rätt vad det gäller reglerna och uttagningar.. Jag utgick endast mängden för varje gång.. haha…

   Kul med mindre utställningar som får plats på ett bord, då är det enkelt att ta med hela på en bild! Även så är det flera som kikar på detta än att det är en stor utställning som tar lång tid att trava runt 🙂

   Härligt att ni hade solsken i 30 minuter, bättre än inget alls på flera veckor som vi här uppe i Västernorrland. 🙂 Det är dessa gånger man vill boka en resa och stanna bort i veckor.. 😉

   Önskar dig en fin vecka!
   Kram

 4. byblixtra says:

  Butiker är skylttäta och du fick med många på bilden.
  På tal om Norrmejerier…mejeriet i Luleå kommer att läggas ner och kan säga att folk inte är glada över det beslutet.
  Ingen snö här och vi har fått se solen men då är det ju lite kallare runt minus 11 grader.

  • Åsa says:

   Vad tråkigt att erat mejeri skall läggas ned 🙁 kan tänka mig att ni inte är glad över detta.. Men vad det gäller snön så har det snöat hela helgen och det pågår ännu.. Ni får vara glada i norr att ni slipper långdraget snöande. Vi fick tidigt med snö här, men det försvann.. Nu kom det rejält igen.

   Skulle verkligen inte skada med lite solsken nu så man får bli pigg o glad igen! Men ni har turen med norrsken istället så jag hoppas du fångat mycket av den varan och kan bjuda på ev på Fredag?

   Ha en fin vecka! 🙂
   Kram

 5. Åke says:

  Du leder 🙂 OBS bara leder 😉 Jag skall klå dig med skyltar! Nu klickade jag in på Uffes fina sång om “Låt det snöa” Bild tre ser jag bara ångmaskinen på. Jag fick en på en julafton av tomten. Året kan ha varit 1966 eller 67. Då går jag ner min min kättare och matar med meta tabletter som Pierre Isaksson sjöng i sin sång. Jag har läst hans namn på det där monument i Tallin… kredit o sex ja hmm 🙂

  • Åsa says:

   Jiippi.. kul med högst siffran! 🙂 Lycka till med att klå detta du.. Men roligt om du lyckas.. Vem vet vad jag har i rockärmen om nån klår detta?

   Uffes låt med “Låt det snöa” är en fin låt! 😉 Oj oj.. Då när du fick din ångmaskin låt säga -66 eller -67 – Ja då var jag endast 1 månad gammal eller 1 år gammal.. Denna låten med Pierre Isaksson är en låt som följt min uppväxt och den sjöngs ofta hemma.. Även jag lekte med ångmaskin när jag var liten/ung.. då min Mammas mosters son hade en som jag plockade fram när jag var där varje dag. (var där på dagarna efter fritids/skolan).

   Önskar dig en fin vecka och krya på sig där hemma!

   Kram

 6. Anki says:

  Jag litar på dig … bra jobbat!
  Snögubben känns igen – hade en sån skylt också … och undrar nu vart han tog vägen?? Kanske i Ugglebo hos barnbarnen … måste kolla det. Själv är jag glad så länge jag slipper snön! 🙂
  Ha en bra start på denna nya vecka!
  Kram

  • Åsa says:

   Tack snälla!!

   Det tog mången tid att räka ihop dessa skyltar, de sitter lite här o där och vissa är småa, tillika aningen suddig bild så har jag ändå räknat bort vissa då det är för suddigt att kunna se dom. Men med facit i handen är det igentligen är det många fler skyltar.. Men nåväl.. det bjuder jag på!

   Men vad kul om du äger en sådan snögubbe, då bör du allt ha den hemma hos dig! <3

   Ja alla kan inte tycka om snön, men det gör jag så länge det inte är ishalka ute. Snön gör ett fint landskap och det blir så ljust och fint ute. De dagarna efter att snön fallit så är det så vackert med snö på grenarna som bildar sina gena mönster, andra dagar är det rimfrost blandat med snö och det glittrar så vackert!
   Nackdel om man bor i hus är att skotta all denna snön, även taken på vissa hus måste skottas osv..

   Önskar dig en fin vecka!

   Kram

 7. Paula Merio says:

  Wow, där slog du nog rekord. Och vilken fin affär, gott om utrymme mellan hyllorna, fräscht och välkomnande! Och du hittade verkligen rätt vinkel! Uppmaningen snögubben har vill jag gärna upprepa.:Låt det snöa! Vi har fått en gnutta puder och genast är världen mycket ljusare!

  • Åsa says:

   Tackar! Jo enligt BP håller jag rekordet 2 gånger om.. Denna butik var en gång i tiden så att de hade det mesta, allt från små spikar/skruvar till målar saker och kläder för vuxna och barn, även ett parfymeri med kosmetika, de hade ett bageri med.. Detta saknar jag otroligt mycket. Idag så är det en matbutik och de har bra svängrum mellan hyllorna 🙂 Coop på ena sidan om Timrå Torget och på andra sidan är det Willys – som tidigare var Ica.
   Snögubben är söt och har ett fint budskap för vintern. Just nu är det vackert ute med all snö som ligger på backen, träden har snöiga grenar! 🙂

   Önskar dig en fin vecka! 🙂

   Kram

 8. KajsaLisa says:

  Vi har sluppit snön hittills, söt snögubbe. Sista skylten är mer cynisk men ack så sann

  • Åsa says:

   De som inte gillar snö är det bättre att bo söderut 🙂 Men jag tycker att alla årstider har sin tjusning och vinter hör snön till, så för min del så gillar jag snö men inte ishalkan.
   Tack för din feedback på skyltarna 🙂

   Önskar dig en trevlig avslutning på veckan! 🙂
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.