Färgsprakande fredag #35

Då är det äntligen dags för lillasysters härliga färgsprakande som gör oss alla så härligt glada denna dagen!
Dagen till ära så bjuder jag på lite värme, då med en härlig bild på elden från våran kamin i vår fd sommarstuga.


Även en härlig bild från när frosten tog fäste på träden och man kunde se iskristallerna glittra den dagen 🙂

     
Olika nyanser på samma ljus som stearinet har formats av elden..

    
Månens bilder är tagna med olika kameror, den med gräddvitt är tagen med min Nikon P100 26x zoom. Medan den andra bilden är tagen med mobilkameran – Båda är tagna utan stativ. 🙂

Den sista bilden får tala för sig själv! Jag önskar er alla en härlig fredag och helg! 🙂

10 thoughts on “Färgsprakande fredag #35

 1. LillaSyster says:

  Oj vilka fina bilder. Både eld och frostigt. Andra bilden på månen gillar jag. Vi är många som haft rosa himmel, även om vi är långt ifrån varandra – jag är ju kvar på
  GC.
  Tack för länken och spraket. Trevlig helg!

  • Åsa says:

   Tack så mycket! 🙂 En gör så gott man kan för att bjuda på färgsprakande bilder! Detta med röda/rosa himmel får man aldrig nog utav, ingen är den andra lik. 😀

   Må så gott i värmen.. önskade man kunde få lite av den härliga värmen.. vem vet? Kram

 2. BP says:

  Sista bilden är sååååå underbar! Bilderna på månen likaså. Själv har jag aldrig lyckats med att få en fin bild på månen.
  Stearinformationerna är nästan roligare än självaste flamman om man säger så;-)
  Frostbilden njuter jag av att beundra framför datorn i en varm lägenhet:-)
  Riktigt bra jobbat:-)

  • Åsa says:

   Tack för dina härliga ord om bilderna! 🙂 Försöker hitta lite blandad fokus och motiv. Skadar aldrig att prova sina vingar med lite udda bilder med. Träning ger färdighet, som jag brukar säga.. 😀

   Önskar dig en riktigt trevlig helg! 🙂 Kram

 3. Åke says:

  Jag kom lite i o takt igår med omläggning, utskrivning, rullstol, hemresa, apotek och allt skulle landa… det vart lite rörigt innan allt var på plats. Månen ja är så vacker, den vita talar bästa klarspråk. Månen för mig tankarna till Uffe Lundell. Sista bilden blir jag riktigt varm utav när jag ser min ö där i bakgrunden också. Röken där ur skorstenarna andas pengar man alltid sagt om Östrandsfabriken. Jag stod på Wifstas gator och sa som långhårig 15 åring: Att på fabrik skulle jag aldrig jobba. Nu höll jag väl det löftet till 50% för den fabriken till vänster vart jag på i 24 år. Men egentligen var vi sammanslagna några 10 tal år… så löftet höll väl inte riktigt ändå… vi samarbetade ju liksom åt samma mål med tillverkning papper. Så genom grindarna hittar jag 🙂

  • Åsa says:

   Det är lugnt och bättre ett svar än inget alls 🙂 Det är så att allt har sin tid, man har ett vanligt liv med förutom att bo på nätet! Detta livet är som sagt till låns och därmed har varje sak sin tid! 😀

   Tack för din feedback på mina bilder! 💕

   Detta med arbetsplats och fabriker som går under samma (SCA) klan behöver inte vara exakt samma tillverkning, men att de hör ihop .. ja absolut till 100% – Men då kan man undra vad SCA igentligen har med Timrå IK? Ja nu vet alla att detta är en sponsor.. MEN givetvis finns en bakgrund med i spelet..
   Att du hittar genom grindarna på de båda SCA ägda fabrikerna är man inte förvånad över..

   Hoppas du funnit dig tillrätta där hemma – Välkommen hem igen! 😍 Men se nu till att ta det lugnt där hemma.. ställ inte till med något så det blir en återresa tillbaka på avdelningen.. Men kan tänka att vissa av personalen saknas dig där hemma.. 😉

   Ha nu en fin helg och tat lugnt! Kram

 4. Åkw says:

  Jag ligger just nu på skujan igen, nu är jag på kardiolpgen
  🙂 det gäller att ha klippkortet med sig 🙂 Testar att skriva här vet inte vad det är, det är en platta typ TV med radio, rv och så hittade jag internätet. Man kan vrida den hursomhelst. Tror nog det är bokställ åxå. Du får väl ett annat ip nummer nu. Ska prova och sända.

  • Åsa says:

   Tack för din kommentar! Även att jag märkte av denna lite sent, trodde inte du skrev här inne eftersom jag fick meddelande på messenger 🙂

   Ja detta med klippkort är skrämmande på plåsterkåken.. Men i skrivande stund vet jag att du är åter hemma nu,Tack och lov!! Nu får det lov att vara nog med övernattningar på sjukan.. otroligt att de ej funnit exakt orsak, men hoppas nya medicinen fungerar!

   Sköt om dig nu och krya på dig! Kram från grann byn på andra sidan havet 😉

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Ja man får vara glad att ha denna härliga himmel med soluppgångar utanför! 🙂

   Ha en fin vecka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.