Färgsprakande fredag #40

Då var det fredag igen och åter dags för Lillasysters härliga färger, idag har jag lite tur då det nyss var Alla hjärtansdag och dom  bilderna bjuder jag upp idag!  Då det är svårt att hitta bra med färg denna vita årstiden! Men här kommer dom! 🙂 De två första bilderna fick jag av min son och de andra av en grann vän! 🙂

     

Men dessa bilder önskar jag er alla en härlig helg! För egen del går jag i ide igen för här vräker snön ner.. suck.. det räcker så bra som det är nu, jag är mättad utav denna snön! Vill ha vår och sommar istället! 🙂

16 thoughts on “Färgsprakande fredag #40

 1. Åke says:

  Fina blommor där 👌 Tur du har beundrare 👍 Ja snön ja… fick ringa grannen nu när jag var till Plåsterkåken så vi kom in på gården, tog mig knappt upp på vägen i morse 🤦‍♀️ Jag kan ju varken köra 4 Hjuling eller traktor för skottning 🥲 Jo vintern är rolig 🤟

  • Åsa says:

   Ja eller hur.. Det räcker nu med snö tycker jag! Kan förstå att du fock be grannen om hjälp! 🙂
   Trevlig helg! 🙂

   • Åke says:

    Jo den Pokemonbilen som är på rull nu har givetvis 4W drift men den är låg så den år på underredet och då fastnar men. BMW:n står insnöad sedan jag låg inne på plåsterkåken, och det är inte vem som helst som får skotta fram den med traktor. Jag pratade med bonden Peter igår att han ska komma ned och skotta fram den, han ska bara lägga kedjor på en till traktor han vill använda. Jag ska sitta med honom i hytten och dirigera honom. Jag vill ha skottat till garaget också samt en bod och en container åxå… det ligger på och sedan är man hjälplös 🙁 Och fyrhjulingen står mitt i skiten… han ska ta den i skopan 🙂 Ja mer snö ska vi ju få…

   • Åke says:

    Jag läser nu på morgonen att tranorna har siktats på väg norrut 🙂 Jag hoppas dom har skidor som landningsställ annars kommer dom att göra vurpor i all snömängd 🙂 Men det kanske blir fina snöänglar 😉

  • Åsa says:

   Tackar! 🙂 Jo det blev bra passande! Nä inte slipper vi snön ännu på ett bra tag, vi har bara fått 50% av det vi skall ha i vinter!

   Trevlig Helg!

 2. LillaSyster says:

  Ååå vilka blommor!
  Tack för att du är med och sprakar även denna vecka även om du tänkt gå i ide…….här har regnat så gott som hela dagen men än ligger det gott om snö kvar. Vill också ha vår nu, helst redan förra veckan…….men det är väl bara att härda ut- den kommer! Ha nu en skön fredagskväll!

  • Åsa says:

   Tack snälla! 🙂 Önskade det kunde regna bort här med, men vi är spådda med ca 50% mer snö mot det vi har.. Så vi får allt vänta ett tag till, tyvärr!
   Ha en fin helg! Kram

 3. BP says:

  Jättefina blombuketter du fick. Verkligen en behövlig och vacker färgklick i detta vita och gråa vinterväder. Du är väl värd varenda blomma:-)

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Ja ibland behöver man det mer än någonsin.. Detta var precis en sådan gång som jag kände det var vid rätt tillfälle! 🙂

   Trevlig helg!

 4. Anki says:

  Verkligen vackra och färgsprakande blommor!
  Här har det regnat hela dagen … inte kul det heller, men bättre än mer snö i alla fall.
  Ha en fin kväll!
  Kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket! JA jag blev så glad av dessa blommor.. Men ordspråket säger att man ej skall tacka för dem.. 🙂

   Visserligen är det inget kul med regn heller, men just nu skulle jag vara mer tacksam över det än att få så här mycket med snö (tungsnö) som kommit idag..

   Önskar dig en fin helg! Kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket! 🙂 Ja det är älskvärt att få blommor! Men då jag köper för egen del, då åt mig själv blir det krukväxter som står sig länge!

   Ha en trevlig helg! 🙂

  • Åsa says:

   Tack snälla! Ja det fick jag verkligen göra- Hör inte till vanligheterna precis! 😉

   Ha en fin vecka och håller tummarna för Daniel! ❤️ Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.