Färgsprakande fredag #41

Då är det dags för Lillasysters härlig färgsprakande… är bra som denna dagen då det bara regnar en massa och är vatten kaos i hala stan.. Flygplan kör in snödriva och flygplan som gör chansningar att landa.. ja bilarna står i vattenmassor inne i stan.. Hur skall denna dagen sluta? Även ska jag själv iväg och lämna prover på Labb på sjukhuset.. Men fram kommer man värre efter att stått stilla!

Här kommer några härliga färger som man får längta till! 🙂

Önskar er alla en Glad fredag och en trevlig helg! 🙂

12 thoughts on “Färgsprakande fredag #41

 1. LillaSyster says:

  Oj oj det låter som ett dramatiskt väderläge hos dig. Såg i tidningen nyss att det visst är översvämning här inne i stan på vissa platser, där parkbänkarna stod under vatten. Blåser storm gör det också…..så tusen tack för fina Dahlior, lilja och Hortensia. Trevlig helg!

  • Åsa says:

   Jo men vi verkar ha likadant med översvämningar, blåsten och är det inte blåis så är det slaskigt värre.. Gummistövlar hade varit ett bra val men dock för kallt om tossingarna!

   Trevlig helg! 🙂

 2. BP says:

  Vilka underbara blommor. Färgsprakande är ju bara förnamnet. Härligt att få en försmak av sommaren både hos dig och LillaSyster.

  Tänk att ni har skitväder, medan vi kunde njuta av sol och 6 plusgrader idag. Det är stor skillnad på vädret i vårt avlånga land. Hoppas du kom både fram och tillbaka från sjukhuset.

  • Åsa says:

   Tack för fina ord! 🙂 Ja vädret skiftar otroligt genom hela vårt land.. Men det gick bra att komma fram och åter hem! MEn var en aningen blöt om tossingarna såklart.. Hade gärna anv gummistövlar men hade frusit då istället.
   Trevlig helg! 🙂

  • Åsa says:

   Tack för din härliga kommentar om blommorna! 🙂 Mycket slask och blåis ute nu..Men idag Lördag är det solsken så har passat på varit ute nu på morgon/förmiddagen och fotograferat en del! Kvällen blev lugn och fin med en film och mys! Trevlig helg önskar jag dig! Kram

 3. Åke says:

  Härliga nyanser 🙂 Tur man inte är ute idag… man hör bara hur det blåser. Och är det inte vatten på vägarna så är det 30 cm snöslask här ute på ön. .

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Jag hade inget val då jag var sen (trodde jag) med att lämna in proverna.. Hade likväl kunnat gjort det på Måndag alt Tisdag med – Fick veta att få fram svaret på proverna på Labb tar maximalt 3 timmar. Då de inte behöver skickas och stannar i huset så går det snabbt! 🙂
   Blött kan man lugn påstå att det var ute, bortsett från det var det blåis ute så det gällde att ta det försiktigt. Tur jag går med kryckor och broddar på dem.. Men jag skulle undvika dina krokvägar för att komma ut till dig en sådan dag.. Fy sjutton många olyckor ute på ön igår såg jag 🙁

   Ha en trevlig helg!

  • Åsa says:

   Tack snälla! 🙂 Ja och det har sina förklaringar och jag beklagar så din förlust av Daniel 🙁 Då jag själv genomlider samma sak men då i Oktober 2023.. Jag förstår så väl hur du har det just nu.. Jag börjar må lite bättre, men jag deppade ihop totalt kan jag medge och har absolut ej mått bra. Men för att komma vidare har jag ändå fortsatt med utmaningarna här inne, ett sätt att få tiden att gå och tänka på annat! 😉

   Jag önskar dig en fin helg trots din sorg! Kram

 4. Äventyret Framtiden says:

  Usch ja, jag läste om allt oväder ni har i Norden. Snart svänger det förhoppningsvis, vintern har varit lång för er i år.
  Tack för ljuvliga färggranna blommor, sådana kan man aldrig få nog av, det är ett som är säkert.

  Ha det gott!

  • Åsa says:

   Tack för de fina orden! 🙂 Ja jag är så mättad av snö nu, längtar så efter vår och sommar! Men man får väl emigrera för att slippa detta elände.

   Ha en riktigt fin helg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.