Färgsprakande fredag #47

Då var det redan fredag och vår härliga Lillasysters utmaning igen!  😀

Här kommer lite andra Färgsprakande mot det jag brukar lägga upp, men hoppas dom fungerar bra?


        

Det var så otroligt vackra motiv på Tv`n att jag tog och fångade dem på bild, nu får ni med ta del av dessa!

Önskar alla en fin Fredag och helg!

12 thoughts on “Färgsprakande fredag #47

 1. Åke says:

  Det är så man vill kliva in i första rutan och bara suga ut sig, jag tänker mig höstdoften 🙂 Bild tre tippar jag på Navajo Nation från Arizona. Bild 4 påminner om Gotland uppemot norr 🙂 Sista är väl något vackert barriärrev från mycket varma vatten… kan även vara från utanför den kaliforniska kusten 🙂 Trevlig fredag och lycka till idag på din plåsterkåk 🙂

  • Åsa says:

   Tack så mycket Åke! Visst är det härliga bilder med härliga utsikter o färger!

   Ja helt otroligt att vi löst av varandra med plåsterkåken 😉

   Men sånt är livet man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda..

   Kram

 2. LillaSyster says:

  Verkligen sprakande bilder=) tusen tack för dem. Ha en bra eftermiddag och trevlig helg, så ses vi väl på tåget imorgon.

  • Åsa says:

   Tack Lillasyster för dina härliga ord!

   Jag hoppas jag kan plita ihop något, åkte ambulansen i morse så nu har jag löst av Åke med att ligga inne ett par dagar.. suck.. När man minst anar det händer det!

   Kram

  • Åsa says:

   Tack snälla! Jag jobbar på det.. ska skriva lite om detta senare då jag orkar. Då får ni veta lite vad som hänt.

   Kram

 3. BP says:

  Fantastiska bilder:-) Det är då som tvn är som bäst – nästan i alla fall. Jag bara njuter och ser att du också gjort det klockan +03:26. Du och Åke verkar ha en massa gemensamt, men undrar vad du har ställt till med när du nu avlöser Åke på sjukhuset. Många varma krya-på-dig-kramar!

  • Åsa says:

   Tack snälla rara! Japp Tv´n har många fina bakgrundsbilder när man slagit om till Chromecast 🙂 Vissa bevaras via bilder såklart! Ja oh ja jag är natt människa sedan ungdom. Svårt att sluta vara uppe de bästa tiderna på dygnet! 🙂

   Nja igentligen har vi inte just detta med sjukhuset gemensamt. Jag har undvikit detta sedan otroligt många år sedan. Sist jag var inne var ca 2014-2015 är osäker när det var. Men det är nästan samma orsak fast på helt annat ställe denna gången. Det kommer en uppdatering om ett tag..

   Kram och tack för krya på!

 4. Paula Merio says:

  Tack för färgchocken! Det vackraste är naturen däruppe på hösten, har bara haft ynnesten att vistas där en gång när naturen var som grannast.

  • Åsa says:

   Tack för de fina orden! Jag håller med att det är vackert här uppe på hösten, men även sommartid! 🙂

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.