Färgsprakande Fredag #48

Då var det äntligen dags för Lillasysters härliga färger denna fredag! Detta är verkligen uppiggande att se alla dessa färger som alla delar med sig utav! Man blir så glad och uppiggande att detta lyfter en när man mår som sämst! 🙂  Önskar så att Lillasyster inte slutar med denna härliga utmaning som är fram till nr 52.

Här kommer mina bidrag denna fredag 😀

OBS! dessa bilder är alla tagna i år, även att de är arkiv bilder. För som ni vet är jag inte riktigt pigg att vara ute på några upptåg ännu. Håll tillgodo,  det kommer tids nog!




Önskar er alla en härlig fredags eftermiddag/kväll och även helg! Kram 😀

8 thoughts on “Färgsprakande Fredag #48

 1. BP says:

  Du verkar också kunna skingra tankarna från allt vad sjukdom heter och göra världens finaste inlägg till bland annat “färgsprakande”. Och visst blir man extra glad när man ser glada färger OCH dina himlar. Man behöver liksom inte gå ut för att fånga denna färgprakt.
  Bra jobbat där Åsa!!!

  • Åsa says:

   Tackar! 🙂

   Så sant som du skriver, man behöver inte anstränga sig så mycket för att fånga detta!

   Kram

 2. Åke says:

  Jag tycker fotografen ska zooma in lite till så min vackra ö syns bättre där i soluppgången 😉 Men du får ett stort A för nyanserna ändå 🙂 Färgglatt jaaaaaaa. Kram.

  • Åsa says:

   Tackar för väl fina ord för mina färgglada bilder med soluppgång över din ö. 😀

   Vissa bilder blir mer zoomade än andra, varav dessa är med mobilkamera, medan de sista bilderna med annat motiv är med Z6. 😉

   Någon gång under sommaren skall jag bege mig såjag kan ta bild med Alnön i fokus. Vilket kräver en bit Nordväst vilket är snett bakom mig där jag bor.. Men mera norröver så Alnön går in med nordlig spets ner mot söder..

   Kram

 3. LillaSyster says:

  Underbara bilder!
  Jag hann inte gå bloggpromenad igår då min bästa kompis dök upp på en snabbvisit, vi ses ju inte så många gånger om året då vi bor en bit ifrån varandra.
  Tack för spraket=)

  • Åsa says:

   Tack snälla!

   Det är härligt när man får besök av bästa vännen, även om det blir långt mellan gångerna så bör man unna sig all ttid man kan då man får ett sådant besök. Allt annat får stanna upp då. Men jag känner på mig att du ändå har massvis med bilder i ditt arkiv som fungerar superbra denna Lördag!

   Ha en jätte härlig Lördag!
   Kram

  • Åsa says:

   Tackar så mycket! Ja jag har en himla tur att jag bor just här.. Behöver bara öppna balkongdörren och fota denna vy 🙂

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.