Hoppa på tåget #Fiska & Skyltsöndag #473

Tyvärr så hade jag ingen möjlighet att posta upp igår Lördag, men det får bli som det blir.. Det blir som sagt två inlägg idag och jag provar att kombinera dem båda i ett och samma inlägg!

Börjar med att hoppa på tåget med Lokförare Åke och det är att vi skall ut och fiska  🙂

    

Hade några bilder från olika gånger när jag fiskat.. Dessa får duga bra som dagens tema! 🙂

Skyltsöndag med BP!

Men nu går vi vidare och hoppar raskt över till dagens Skyltsöndag som vår härliga BP har hand om!

Säger som vanligt att dessa skyltar får tala för sig själv 🙂

 

Nu önskar jag er alla en härlig Söndags eftermiddag och kväll! 🙂 Kram

16 thoughts on “Hoppa på tåget #Fiska & Skyltsöndag #473

  • Åsa says:

   Tack för din kommentar! 🙂 Härligt att du är med denna söndagen, jag såg ditt bidrag och den var verkligen passande till BP! 🙂

   Ha en fin söndagskväll!
   Kram

 1. LillaSyster says:

  Du är ju en riktig storfiskare=)
  Det är inte lätt att hinna med alla utmaningar- tur att det går att kombinera. Ha en fin kväll, jag sitter i ett fotbad på terrassen.

  • Åsa says:

   Tackar så mycket Lillasyster!

   Jo är man uppväxt med både nät och spö fiske så brukar det bli en och annan firre 🙂

   Jag testade att kombinera dessa och det verkar fungera toppen! 🙂

   Det lät skönt att sitta ute med ett fotbad, det kanske man skall göra nån dag och mysa riktigt på balkongen! 🙂 Tack för bra tips! Jag har ett vibrerande fotbad med värme.. borde ju användas.. 😀

   Önskar dig en fin söndags kväll!
   Kram

 2. Åke says:

  WOW så läckra fiske bilder 🙂 Att känna hur det rycker i spöet och reven skakar på är en underbar känsla i sina händer och armar. Vackra bilder 🙂
  Ja Hydraulteknik känner jag mycket väl till Kjell-Arne var jag inbjuden till då han öppnade detta försäljningsställe, jag har gjort mycket hydraulslang där tex. Både privat och de industrier jag jobbat på. Även nattetid då en släng behövdes tillverkas. Markförädling jobbar Fille på och har köpt ett x antal matjord av han. TTS har jag jobbat ett par gånger extra åt… Hadda en av två ägare är en mycket god vän till mig. Miamipoool köpte jag mitt bubbel hörnbadkar när jag byggde ut. Ola (ägare) bodde jag granne med en gång i tiden också. Min far jobbade lite extra åt hans far Gunnar en gång i tiden vid hög belastning av just markpooler. Så alla dessa företag känner jag mycket väl till 🙂

  • Åsa says:

   Tack så mycket Åke! 🙂

   Ja det är härligt när man får napp och det rycker till i handen!! 😀

   Ja att du skulle känna dig hemma med mina skyltar hade jag redan förstått och även att du känner mer än 80% av allt folk och ägare av dessa företag var inte oväntat..

   Önskar dig en härlig söndagskväll!
   Kram

 3. BP says:

  Bra gjort där! Det gick ju alldeles utmärkt att kombinera fisket med Skyltsöndag:-)
  Om skyltarna som du visar idag kommer från samma industriområde som senast, så kan jag bara konstatera att det måste vara ett riktigt stort område. Perfekt ju för en skyltare:-)
  Tusen tack för att du är med på Skyltsöndag och länkar:-)

  • Åsa says:

   Tackar så mycket BP!

   Ja visst är det samma industriområde 🙂 Området är ganska så stort, men företagen ligger nära varandra och därmed får det oxå plats många företag! 😀

   Kram

  • Åsa says:

   Ja man kan alltid drömma om att bygga en pool hemma, men jag som bor i lägenhet får drömma vidare. Vi får inte ens ha en liten Bubbelpool för 2-4 personer då det blir för tungt på dessa balkonger. Nu bor jag på botten våning så jag har verkligen kunna haft en sådan, men regeln här är att ingen alls får ha en liten pool eller vedeldad vildmarkspool. Lite trist anser jag.. men bara gilla läget..

   Kram

 4. Paula Merio says:

  Vilken fiskelycka! Vad är det för firre som är så röd om magen? Säger hon som oftast bara finner fiskar i frysdisken…
  Hoppas du mår bättre och får en bra sommarvecka!

  • Åsa says:

   Tack Paula! Jag gillar att fiska vanligtvis, men har mer och mer hållit mig borta då det är så mycket mygg – just för att jag är över allergisk mot deras gift de sprutar in vid sticket.. Får stora bölder som kliar och för att få stopp på klådan kliar jag sönder dem.. Detta kan jag inte göra nu – lite jobbigt med blodförtunnande för det vill inte sluta rinna blod då jag får ett sår.

   Men du undrade vad den fina firren med röd mage är – Det är en Fjäll Röding, jag kan bara säga att dom är riktigt smarriga att äta! 🙂

   Jo då jag mår lite bättre, men saken var att jag varit igång i två dagar med att gå mycket och även pysslat på en hel del med tvätt och blommor mm.. Detta har gjort att jag fått massor med smärta och när jag anstränger mig mera så får jag jobbigt med andningen att det blev att ligga och vila i dagar två 😉

   Önskar dig detsamma med en fin sommar!
   Kram

 5. Äventyret Framtiden says:

  Du fick ju till det riktigt bra , både fiskar och skyltar.
  Ibland är det bara så att man inte hinner fastän man vill..så är det för mig nu för tiden, jag ligger lite efter hela tiden men det får liksom gå ändå. Vi är ju bara människor.
  Ha det gott och hoppas att du känner dig kryare igen.
  Kramar!

  • Åsa says:

   Tack snälla Karin! 🙂

   Detta var första gången jag kombinerade två tema tillsammans 🙂 Det fungerade riktigt bra måste jag säga… Vilken tur att man kan göra så när tiden inte räcker till alla gånger 🙂

   Vad säger att man måste hinna med? Är det så att man verkligen känner att det inte alls fungerar med tiden och dessa teman – Varför inte ta lite ledighet ex, en vecka eller två? För att sedan komma igen med nya tag! Det stämmer så bra för vi är bara människor och inte robotar! 😛

   Tack jag mår som sagt lite bättre nu då jag vilat två dagar, men det är ofta det är så att om jag gör något som tar all min kraft.. dels med detta kämpande med smärta från Artros på tre ställen och med flera proppar i båda lungorna då blir andningen väldigt ansträngd då jag promenerar.. Men även pollenallergi påverkar såklart oxå denna andning.

   Ha nu en härlig sommar där du är där nere 🙂
   Kram!

  • Åsa says:

   Tack så mycket Stefan! 🙂
   Ursäkta sent svar..
   Ja nog fick man vara med och fiska en hel del då man var yngre, det har följt mig upp till vuxen ålder, men nu är det länge sedan jag var och fiskade. Saknar det ibland.. Vem vet kanske blir det en fisketur i sommar?

   Önskar dig en fin sommar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.