Hoppa på tåget #Utanför din dörr

Då var det dags att kliva på Lokföraren Åke`s tåg och se vad alla har utanför allas dörrar..

Tyvärr blev det en eftermiddags påstigning idag, kände mig inte så pigg igår kväll, börja med att jag frös och hade ont i kroppen. Varpå jag kröp ned fullt påklädd på sängen och drog en tjock filt över mig, slog igång en film för att tänka på annat – vad händer jo såklart somnade jag och vaknade till lite och somnade om då kroppen sa ifrån att vakna helt.. Har inte tid att bli sjuk nu.. jag har planerat en hel del att göra framåt.

Men här kommer mina tråkiga bilder från två dörrar 🙂
Den sista bilden känns nog igen då ni fått se en hel del bilder av min utsikt 🙂

Önskar er alla en trevlig helg! 🙂

10 thoughts on “Hoppa på tåget #Utanför din dörr

  • Åsa says:

   Tack Lillasyster! 🙂 Ska göra så gott jag kan.. Får hoppas det är något tillfälligt bara så det går över snabbt!
   Kram

 1. Åke says:

  Tråkigt att vara sjuk. En vet ju hur det känns mor det börjar krypa in baciller innanför skinnet 🙁 Tråkigt och tråkigt utanför din dörr… det ser ju ut sådär, inget att göra åt. Det var ju det jag sökte 🙂 Kryapådig kramen nu 🙂

  • Åsa says:

   Tack Åke! Jag hoppas det är tillfälligt bara så man inte lir liggande med en riktig förkylning eller vad detta må vara?

   Jo jag förstod ju detta med dagens tema.. Men det är som det är.. Inget jag kan göra om precis.. Huvudsak man trivs med det på insidan dörren! ;

   Kram

 2. BP says:

  Nej, du har varken tid eller lust att bli sjuk igen. Du har haft din beskärda del tycker jag. Både du och Åke förtjänar att vara och förblir friska.
  Vad gäller dina bilder så stod jag i valet av kvalet. Kan bara säga att dina interiörbilder från ditt hus är betydligt finare än mitt trapphus. Så jag gjorde rätt val att välja typ utsidan.
  Det blev ändå ett riktigt bra bidrag till temat.
  Önskar dig en fortsatt bra helg:-)

  • Åsa says:

   Tack så mycket BP!

   Ja bor man i flerfamiljs hus då kan det både vara vackert och tråkigt och vissa är rent hemska i att hyresvärden inte bryr sig om huset mm..
   Men jag har turen med att ha denna härliga utsikt där jag kan fånga underbart fina soluppgångar och solnedgångar. Även en hel del båtar som kör in till SCA Massa fabriken, även jag kunde fånga Militär båtarna som Åke hade närbilder på, då han hade åkt ner till stranden och inväntade dem.

   Det verkar som att detta var något tillfälligt, Tack och lov! Igår kväll mådde jag åter bra igen och idag är det som vanligt 🙂 Jag hoppas det inte blir något efterskalv på detta.. Idag har jag på min agenda att åka till mina föräldrar, de behöver verkligen se att jag är pigg och som vanligt efter att jag var på sjukhuset. Deras oro över detta förstår jag så väl, men att det börjar bli lite jobbigt när de ringer flera gånger per dag och undrar om jag är hemma eller på sjukhuset ännu. Inte så lätt när de båda har sjukdomar som Alzheimers och den andra är Dement.. därav de glömmer vad jag sagt. Dags att de får se med egna ögon att allt är bra!

   Önskar dig en härlig söndag!
   Kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket Paula! 🙂

   Ja denna utsikt är underbar med både soluppgångar och solnedgångar, samt båtar som åker in till SCA Massa fabriken, men även hade vi Militärbåtarna som kom på genomresa dom fångade jag från min balkong, men Åke var nere vid stranden och fångade dem under bron mellan Alnö och fastlandet. Det var mäktigt då dom kom och körde förbi 🙂

   Önskar dig en fin söndag (igen)
   Kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket! Ja denna utsikt är underbart härligt, har verkligen inget att klaga på 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.