Kära blogg vänner…

Jag tänkte att det är dags för något roligt igen 😉
Det var länge sedan jag gjorde en tävling, men denna gång skall ni få grubbla på en bild..

Det jag vill ni skall göra är att svara på om ni kan hitta ett gullig husdjur i denna bild och vad är det då för husdjur?

För att lämna ert svar bör ni skicka ett e-mail till mig – På ämnes raden skriv Bildtävling
Ni som deltar skriv med ditt rätta namn och hemadress (Gäller för de som inte deltagit förut) – Den som hittar husdjuret och kan beskriva vart på bilden den finns och vad det är kommer att vinna ett presentkort alt Trisslott – Ni får själv välja med att skriva det med svaret ni skickar in.

Lycka till!

P.S Ni kan lämna svaret och (adress) via en kommentar, men jag kommer radera så den inte syns, samma med svaret.  D.S

6 thoughts on “Kära blogg vänner…

 1. BP says:

  Såååååå roligt! Och japp, jag såg ditt husdjur direkt. Och för att vara ärlig, så ser jag ett djur till:-) Mejlar till dig sen:-)

  Kul att inleda sommaren med en tävling. stort tack:-)

  • Åsa says:

   Härligt att du gillade mitt påhitt så här på våren och i början av sommaren.. jag tyckte det gått lång tid sedan jag hade den som var precis innan Jul.. så det var på tiden med en ny liten klurighet! 🙂

   Jag ser fram emot att läsa ditt svar! 😀
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.