Skyltsöndag #446

Härliga skyltar på schemat igen och vi som bjuder på skyltar håller våran härliga BP koll på! 🙂 Men fler kan gärna vara med i hennes utmaning – kan garantera att det fantastiskt roligt att jaga dessa skyltar.

Min röda tråd i dessa är att alla är från Småland, de två första är från julmarknaden i Huseby och de andra på vägen utanför där min dotter bor! 🙂

Önskar er alla en fin Söndag! 🌹

13 thoughts on “Skyltsöndag #446

 1. LillaSyster says:

  Blir lite full i skratt, igår besökte jag Glad Kossans webbplats och idag skyltar du med dessa underbara kort och örngott mm.
  Ha en bra söndag!

  • Åsa says:

   Härligt att du fick ett gott skratt! 🙂 Det är ingen webbplats jag känner till, tyvärr.. så vet inte riktigt vad du menar – men gissar vi haft något liknande på våra sidor?

   Ha en toppen fin söndag!
   kram 🌹

  • Åsa says:

   Tack för förtydligandet, ja nu kan jag förstå dig bättre vad du menade med din kommentar! Festligt att det fölls sig på samma dag dessutom! 🙂

   Kram

 2. Åke says:

  Skäggalösa!!! Det lät som Småländska skogarna direkt 🙂 Fjordrundan trodde jag du kommit in i Norge 🙂 Blandat & bra 🙂

  • Åsa says:

   Tackar så mycket! Jo det blev lite blandat.. men även det är skoj! 🙂

   Ha en fin vecka! 🙂

 3. BP says:

  Å du försökte väl att slå ditt eget “mängdrekord” eller hur;-)
  Vilka skojiga skyltar i butikerna i Småland för att inte tala om ortsskylten. Den är ju helt underbar, inte minst med tanke på alla män i alla åldrar som har mer eller mindre otrimmade skägg nuförtiden. Tack för ett riktigt gott skratt här:-)
  Tusen tack också för din fina Skyltsöndag och länken. Så kul att du är med och skyltar:-)

  • Åsa says:

   Haha.. nej då finns andra skyltningar för att klå tidigare rekord.. har alltid något i rockärmen 😉 Dessa blev bara för att dom fanns på plats och de är helt oräknade..

   Småland har många härliga orter med många roliga namn som jag upptäckte! Skall fånga fler nästa sväng jag åker dit. Men ang just denna skylt du syftar på är lite kul med skägg ja.. det styr min tanke till min son som är med o tävlar i Norrlands mästerskapen i skägg, den gick av stapeln helgen som var nyss.. denna gången tog han ej första platsen, men gjorde det förut. 🙂 Men dessa grabbar dom vårdar sina skägg noggrant! 🙂

   Ha en fin vecka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.