Skyltsöndag #448

Redan är det andra advent och bara två veckor kvar till Jul! 🙂 Dagen till ära så fortsätter vår BP att utse vem som får till det med våra skyltar. Lika spännande varje gång om någon kliver in och tar mitt rekord?
Men även denna gången skall jag bjuda på annat än just advent, men några bilder hör ändå hemma i julens tema 🙂

Denna hann jag tyvärr aldrig smaka.. men den kan säkert vara god – Men föredrar för egen del Blossas Glögg till 100%

Dessa tre sorter hör till favoriterna att bara mysa in sig en kväll med.. Jameson är toppen även när man blivit förkyld med halsont, hjälper bra! 🙂

Ett fantastiskt gott Dessert vin, men kan tilläggas att den är väldigt söt! 🙂

Denna Glenmorangie kan jag varmt rekommenderas! 🙂

Dessa två jätte goda drycker är passande till jul.. Oh ja dom smakar skumtomte godis.. 😀

Önskar er alla en trevlig andra advent! 🙂

14 thoughts on “Skyltsöndag #448

 1. Åke says:

  Glögg sitter fint i strupen dessa tider och gärna ett par hjärtan i form av pepparkokor till 🙂 Amarulan går också ned, men Whiskey är det sämre med… ja denna Jameson går till iris coffee då, många säger att det är just originalet till… Jag föredrar sjörövardricka numer dvs Rom. Fin plåt med de två ljusen. Jag önskar dig en trevlig 2:a advent så här i söndagens otta.

  • Åsa says:

   Tack så mycket! 🙂 Glöggen skall för min del vara Blossa.. förutom systemets goda Julglögg som skall hellst vara såå nära att inte smaka alkohol, men gärna med enkla toner.
   Whiskey är mumsigt gott om den inte är väldigt rökig. Har provat rökiga men avstår hellre dessa. Gillar de milda varianterna bäst 🙂

   Önskar dig med en fortsatt fin andra advent! 🙂

 2. Anki says:

  Kul skyltning med julen som röd tråd! Glögg är gott, men de flesta är alldeles för söta för mig. Jag brukar blanda vanlig glögg, typ Blossa med rödvin och kan få den som jag vill ha den 🙂
  Whiskey dricker jag inte och den där skumtomtedrycken verka skum tycker jag 😱
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

  • Åsa says:

   Tack för de fina orden! 🙂 Jag håller med ang glögg, ofta är de väldigt söta. Men Blossa är den som jag anser bäst av dessa. Att man kan spetsa den själv är en fördel! 😀
   Whiskey är mumma för själen, men avstår de rökiga!
   Skumtomte/nisse drycken är en Nocco = Energy dryck – motsvarande extra starkt kaffe! Alla dricker inte dessa, men ett glas då o då är gott, dom är väldigt söta, så en varningsklocka för just sötma!

   Önskar dig med en fin andra advent!
   Kram

  • Åsa says:

   Ja verkligen 🙂 De behövs vissa dagar är riktigt kyliga med närmare -20 grader då är det gott med något som värmer inifrån!

   Önskar dig med en fortsatt andra advent! 🙂
   Kram

 3. byblixtra says:

  Min favoritglögg är Saturnus alkoholfria God Jul glögg. 🙂
  Nocco skumtomte kände jag inte till, fast inte så konstigt för jag har aldrig druckit Nocco. Nu finns det ju också Polly som smakar skumtomte och de har jag testat och de var rätt okej. Medan skumtomtefudge är farligt gott… 😉 Men det får man göra baka själv.

  • Åsa says:

   Ah där ser man 🙂 Ja lagom till julen så kommer många nyheter, både på gott och ont. Jag har ej provat Polly eller skumtomtefudge, men caramellfudge är super gott! 🙂 Tipsa gärna om fler nyheter.. älskar att prova nytt!

   Önskar dig en fin vecka! 🙂

 4. BP says:

  Hahaha! Det är nog första inlägget till Skyltsöndag som du gjort som inte är i min smak. Det har absolut ingenting med din fina skyltning att göra, utan att jag inte gillar några av dryckerna som du presenterar. Och en läsk med skumtomtesmak – nej usch!
  Men jag hoppas att du njuter av varenda droppe som du har köpt. Inte samtidigt då, men vid olika tillfällen;-)
  Tusen tack för länken och din andra adventsskyltning:-)

  • Åsa says:

   Haha.. ja det är tur vi alla är olika, då blir det mer kvar för min del! 🙂 Men det är just detta som är trevligt för man lär sig en hel del på vägen vad alla gillar och inte! 🙂

   Må så gott och hoppas du får en fin vecka! 🙂

  • Åsa says:

   Haha.. ja vi är alla olika 🙂 Då jag dricker Nocco så delar jag upp den då den är söt, men god i smaken! 🙂

 5. Paula Merio says:

  Ett av mina ex är med i en exklusiv whiskyklubb, avsmakningar lite nu och då ser jag på sociala media. Själv gillar jag också whisky, men håller mig till Famous Grouse smokey black, mmmm så god. Nocco har jag aldrig druckit, jag är dålig på alla nya drycker, både energidrycker, och andra. Dricker jag utan alkohol håller jag mig till vatten och missar därmed en massa snygga flaskor ser jag!

  • Åsa says:

   Ah se där ja.. i min familj åker man iväg på div smak provningar av olika sorter. Sist de var iväg så var det Gin provning som jag skjutsade till/från. Famous Grouse är helt okej den med, men blir det väldigt rökiga avstår jag, för de smakar bara tjära..

   Nocco med Tomte/Nisse skum är god men söt, så det blir nått glas då och då tills den är slut. Men det finns andra smaker med så bara att välja efter egen smak!

   Ja det finns många vackra flaskor att fotografera, många med färg med samt former. Vissa är rena utställnings exemplaren 😀

   Ha en fin vecka!
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.