Färgsprakande Fredag #23

Då var det åter dags för Lillasysters härliga Färgsprakande Fredag – Alla som vill kan hoppa med och det är inget svårt tema med att ha färgglada bilder dagen till ära – Det kan vara vad som hellst som har färger. Något som verkligen behövs nu när hösten kom på riktigt och försvann lika snabbt in i ett vinterlandskap där allt nu är vitt istället för härliga färger ute. För här i Västernorrland har det vräkt ner massa snö hela Torsdags eftermiddagen. Det blev väldigt vackert landskap med vitt på alla trädgrenar och på backen, men även blev det ljust ute istället för detta kolsvarta som är på hösten som jag oftast tycker är väldigt tråkigt. Men här kommer mitt bidrag som jag fångade dessa tre dagarna! 🙂

Vackra färger dessa två dagarna innan snön kom hos oss..

Ja dagen till ära så tog jag dessa två sista bilder bara för att visa hur pass mycket snö vi har och med färger i bakgrunden av sista bilden, så dessa får förgylla denna Färgsprakande fredag!

Ha en super fin Fredag och helg allesammans! 🙂

10 thoughts on “Färgsprakande Fredag #23

 1. Åke says:

  Jag är lite fascinerad av din plats du skriver och bor på. Det där berget ditt hus står på lekte jag som barn och åkte pulka , skidor och lekte på massor av år. Skogen kommer jag nog ihåg nästan alla stigar mot Indalsälven och mot Edsgården/Fröland. Jag bodde max 500 hundra meter därifrån från 1959 till 1977 där nedanför på Skogsvägen. Fabriken du har på bild 7 i bild jobbade jag i närmare 25 år på. Fågelvägen nu bor jag ju 6 km ifrån dena plats. Roligt att du klämde in snö bilderna. Vackert 🙂

  • Åsa says:

   Tack snälla för din härliga feedback och berättelser från du var liten! 🙂 Det är sådant som jag gillar att höra om <3 Det är just detta jag eftersträvar även i gruppen på Facebook. Men som många inte fått grepp om med min text (Berätta gärna om förr och nutid), tror jag måste omformulera texten till något som folk tar till sig bättre? Ifall du har bra förslag hur, så skriv gärna i ett mail eller på Messenger - ja du vet hur du får kontakten med mig! 🙂

   Ha nu en riktigt fin helg! 🙂
   Kram

 2. LillaSyster says:

  Oj vad snö…..
  Men vackra sprakande bilder fixade du ändå! Tack för länken och tack för att du är med =) Trevlig helg!

 3. Anna i Portugal says:

  Vilken utsikt du har över sjön! Jättefint och härlig färg i bilderna… bortsett från de två sista då. Gillar inte snöbilder …:) Trevlig fredagskväll!

  • Åsa says:

   Ja det går inte att klaga på min havsutsikt! 🙂 Tack för att du gillar färgerna.. ja detta med snö är så olika från person till person vad man gillar o inte, men jag förstod redan att det ät en av anledningarna att du bor i Portugal.. 😀

   Trevlig helg! 🙂

 4. BP says:

  Gissa vilka bilder jag föredrar;-) En ledtråd: de har inget vitt i sig;-)

  Så fint väder ni har haft och bara den blå himlen är ju färgstark och framhäver andra höstfärger tycker jag. Sedan skrattade jag åt blomsterdekorationen. Vi har en liknande här på innergården, men din innehåller åtminstone nåt gult och inte bara grått och rosa;-)

  Perfekta bilder till temat!

  PS. Vi fock också vår första snö igår kväll. Som tur var, var den borta i morse. DS.

  • Åsa says:

   Jo då jag har gissat detta innan jag hann läsa klart, att snön är inte välkommet av många.. Men ändå får ni vara glada att du bor där du bor. Det är sällan ni får så mycket där nere i jämförelse med här. 😉

   Vädret har varit jätte fint med blå himmel och det framhäver alla höstfärgerna väldigt fint, så tack för din feedback! 🙂

   Jo jag hörde detta att snön nådde er oxå av min kusin som bor i Södertälje.

   Trevlig helg! 🙂

 5. Paula Merio says:

  Nu måste jag ha tappat ditt bidrag i fredags, ser det först nu! Jöttefina höstfärger,planteringen med olikfärgade riset var såå fint. Och den vita snön som kontrast, wow

  • Åsa says:

   Ingen fara.. förr eller senare så upptäcker man saker… Men det gör inget om du missar något det kommer igen senare! 🙂

   Tack så mycket för fin kommentar! 🙂

   Ha en fin vecka! 😀
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.