Färgsprakande Fredag #25

LillaSysters Färglada  FREDAG går vidare.. 💕
Det är skönt att ha detta som utmaning varje Fredag, man blir så fantastiskt glad av alla fina och härliga färger. Denna gången har jag valt ut från mina tidigare bilder – Fynd jag hittat på en Loppis.. Härligt att fynda saker som andra inte önskar att ha kvar!

En vacker skål 🙂

Denna vas kunde jag inte motstå heller.. 🙂

Önskar en en fin Fredag!

10 thoughts on “Färgsprakande Fredag #25

 1. LillaSyster says:

  Wow, den vasen gör sig även utan blommor =)
  Det är alltid kul att fynda på loppisar.
  Tack för länken och tack för att du är med och förgyller fredagarna med färg!
  kram

  • Åsa says:

   Tack eå mycket! Skönt att vara åter i matchen 😀 Tinden går lite snabbare med att ha något att göra istället för att bara tänka..
   Ibland har man tur att fynda fina saker, glas är vackert med färg som dessa.

   Trevlig Fredag!
   Kram

 2. Åke says:

  Ja exakt det gör en glad 🙂 Riktigt fina fynd du gjort. Glas är vackert och dina färger passar ju utmärkt idag 🙂 Jag önskar dig en trevlig fredag 🙂 Och roligt att du är med igen.

  • Åsa says:

   Tackar och bugar! Ja glas kan vara väldigt vackert i färger och när de står framme så solen skiner på den blir det solkatter i färger som blir så vackert!

   Ha en fin Fredag!
   Kram

 3. BP says:

  Kul att du är tillbaka i Blogglandia:-) Och i ruskvädret som vi har här i nollåttaland behövde jag verkligen nåt färgstarkt och vackert att titta på, vilket jag fick:-)
  Både skålen och vasen är ju rena konstverk. Sedan såg jag dina enastående vackra bilder hos Åke också. Vilken fotograf du är:-)

  • Åsa says:

   Tack för välkomnandet! Ja detta rusk väder är inte roligt alls och här har de utfärdat en massa varningar för både höga vattenmängder, blåst med att det även är risk för strömavbrott mm Plocka fram varma kläder, filtar och ljus ev kaminer osv för att klara sig under värsta tiden. 🤔🙉

   Stort tack för att du gillade mina bilder hos Åke, kul att du tyckte om dem! 💕Jag gillar att ta dessa bilder då jag har dom gratis givna från min balkong 😉 Är lyckligt lottad med denna utsikt.

   Önskar dig en fin helg!
   Kram

 4. Anki says:

  Fick lite förhinder förut när jag var på väg in till dig, men nu är jag här 🙂 Härliga loppisfynd, speciellt den orangefärgade vasen – som et smycke!
  Kram

  • Åsa says:

   Aha.. ja sånt som händer! Tänkte bara att jag måste ju meddela att jag är åter igen! Går till mig själv att det är lätt att glömma av när man gjort ett avbrott i bloggande pga olika anledningar.

   Tack för fin kommentar om vasen! 🙂

   Ha en fin Söndag!

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.