Färgsprakande Fredag #34

Härligt med Lillasysters färgsprakande Fredag och speciellt idag såg jag att jag är efterfrågad tidig morgon… Men bättre sent än inget alls som jag brukar säga! Igår var jag och hämtade hem bilen från verkstaden då jag fått felkoder två stycken och motorlampan som lyste + vattenpumpen som läkt vatten sedan sensommaren. Men nu är allt fixat och klart nu är det bara att tuta o köra på! 🙂
Men på min lilla utflykt så passade jag på att gå in på det berömda Birsta City för att jag fick ett presentkort i födelsedagspresent i höstas, så jag tyckte det var dags.. här kommer några bilder från presenten och så fann jag en fin sak som stod på disken på bilverkstaden!

 

Denna fina Tomte bilen med husvagnen var så gullig där den stod hos bilverkstaden som lagade min bil! 🙂

   

Nu skall jag äntligen unna kroppen extra boost för att dels slippa vara så uttorkad i huden på vintern, ett tips är att använda scrubb före och sedan tvätta av i dusch olja, eller duschskum (Den stora blå/gröna – En Gratis bonus flaska) eller använda tvålen som är för kropp och hår. Men efteråt använda den lilla blå/gröna flaskan som är hudlotion med boost – skum.
Andra bilden med vita kartongerna är ansiktskräm och en ansikts syra.

   

Den första bilden är en lyster olja för kroppen som gör att den kroppen får en fin lyster och ser ej trött ut, med lite glitter! Den andra med två mindre sprayburkar är rumsdoft – Det var en Gratis bonus! Alla Rituals produkter är väldigt dryga och jag kan varmt rekommendera deras produker! 🙂

En vacker julgran inne på Birsta City då vid deras Scen område, här uppträder många artister vid olika tillställningar, balnd annat så är Idol artisterna här och bjuder på sig själva! 🙂

Önskar alla en fortsatt härlig Fredag! 💕

8 thoughts on “Färgsprakande Fredag #34

 1. LillaSyster says:

  Set var den sötaste lilla husvagn jag skådat. Så bra att bilen är fixad. Nu får du gå runt och glittra då=) Just nu är jag nästan pepparkakasbrun……men jag vet hur fort det försvinner då man kommer hem. Tur att jag har några dagar kvar att njuta. Tack för spraket och länken. Trevlig helg!

  • Åsa says:

   Tack för din fina kommentar! 🙂 Glittra är aldrig fel i väntan på sommar o solen för att bättra färgen här hemma.. Men för din del är det aldrig fel att bli brun som en pepparkaka! 🙂 Tyvärr försvinner det snabbt då vi väl kommer hem till vintern här hemma, men vill man kan man hålla igång färgen här hemma.. 😉

   Njut så mycket du kan.. är inte alls avis.. 💕 Önskar dig en fin helg! 😇 Kram

 2. BP says:

  Visst är Rituals produkter helt underbara:-) Älskar allt dom har, speciellt “The ritual of Sakura”. Och du har såååå rätt. Med tanke på hur dryga deras produkter är så är de absolut inte dyra, tvärtom. dessutom förtjänar vi lite lyx, för det är vi värda:-)
  Husvagnen och Dodgen var såååå söta. Det står absolut mitt namn på dom;-)

  • Åsa says:

   Men se där ja.. vad kul att läsa att vi har så pass mycket gemensamt ändå! 😀 Ärligt vet jag inte hur mycket jag lagt i kostnad hos dem – Men som sagt de är dryga produkter och de räcker länge som attan.. Men när man står där tycker man det är dyrt… Men när man vet hur länge och hur bra detta är så är det absolut värt varje krona!!

   Den söta Dodgen o husvagnen passar fint in på några personer som sagt! 😀 💕

   Önskar dig en härlig helg i kylan! 😉 Kram

 3. BP says:

  Svar: Tack för tipset, men jag har inget motorvärmeuttag. Jag förstår att det är ett måste i dina trakter, men inte här. Eller fel!!! Nu just den här vintern skulle jag vara tacksam för den lyxen. Och påminn mig att ALDRIG köpa en elbil;-)

  • Åsa says:

   Hoppsan.. jag som tänkte föreslå en Elbil annars som jag hade som hyrbil då min bil lagades efter “gubben” som körde på mig.. Jo då han åkte på detta!

   Men förutom hyrbilen så har jag kört Teslan då min son äger en! Väldigt sköna bilar och man slipper frysa då den ger värme direkt mm.. Dock så drar det en hel del ström nu då det är så här kallt som vi har det.. Men man tar sig bra långt då Tesla har bästa batteriet hittills! 😀

   Detta med Elbil är inget jag personligen kommer säga att “du el någon annan SKA köpa” Detta är upp till var och en!

   Kram

 4. Anki says:

  Ååhh …den fina bilen med husvagnen … så fint att du hittade den och att du unnade dig själv!
  Jag har ingen erfarenhet av Rituals, men har förstått att de är bra 🙂
  Kram

  • Åsa says:

   Många gillar visst den lilla Dodgen med husvagnen! 🙂

   Rituals är en stor favorit här hos mig, även så när man väl funnit sina favorit dofter så brukar jag köpa upp så jag har två olika hemma, beroende på humör och årstid så kan man använda olika. Det som är roligt hos Ritual är att när man handlar för ca 500kr får man en present av deras egna produkter – ofta kan man välja produktens doft/sort efter eget behag. Då jag nu hade presentkort så handlade jag lite mera så fick två presenter denna gången. Men sist jag handlade så fick jag otroligt med extra presenter.. När jag kom hem så fann jag att jag hade sju olika presenter – Den gången gick jag rejält med vinst kan man säga. Av den gångens köp så har jag fortfarande kvar produkter som ej är slut ännu.

   Men jag tycker absolut att OM du har möjlighet så prova dessa 🙂 De mildaste dofterna är den Vita serien och även den Blå/gröna men de doftar ljuvligt gott allihopa, Mina favoriter från första början var den Röda.. sedan är de Blå/gröna, Vita och även Budda (Gula) är härlig. Men det finns flera färger med olika dofter som är jätte härliga! Det handlar om ens egna sinne för doft som skall ta fram dina sinnen. Det är samma med en parfym doft som man använder dagligen och en vid festliga tillfällen osv..

   Testa dig fram.. tror nog du kommer gilla dom!

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.