Färgsprakande fredag #49

Ursäkta.. för en sen upp länkning till Lillasysters underbart härliga färgsprakande fredag!!

Jag bjuder upp med vårens blommor som har tittat upp här runt om..

Önskar alla en härlig helg! 🙂 Kram

14 thoughts on “Färgsprakande fredag #49

 1. LillaSyster says:

  Ljuvligt vårsprak! Men ack så kyligt det var idag, det blev fram med långkalsongerna igen på eftermiddagens promenad. Önskar dig en fin fredagskväll! Tack för att du är med

  • Åsa says:

   Tack Lillasyster! Jo nog blev det rejält kyligt med blåst idag 🙁 Kurar hellst inomhus idag! 🙂

   Ha en fin helg!
   Kram

  • Åsa says:

   Tackar! Även att vi fått vårblommor så njuter då inte jag av våren ännu.. Det är så kallt att man får klä sig som det vore -10 – -20 grader kallt – Visserligen är det inte så kallt men det känns som så.. Har varit frusen hala dagen idag. Får hoppas på att värmen kommer inom kort 😉

   Ha en fin helg!
   Kram

 2. BP says:

  Jättekul. För dina bilder visar att du har varit ute och gått. Med andra ord verkar du må aningen bättre. Hoppas det i alla fall.
  Så många fina vårtecken som du har hitta. Jag njuter. Här är det grått jämt och om jag har tur kryper termometern över två plusgrader. Så tack för ditt färgsprakande inlägg:-)

  • Åsa says:

   Tack BP! Det går sakta men säkert framåt och jo då nog har jag varit ute och rört på mig lite.. Man orkar inte bara sitta/ligga inne 24 tim om dygnet. Men det går i vågor som sagt. Men gör så gott det går iaf 🙂 Det är kyligt även här, men haft några varma dagar i solen. Det var då dessa tittade upp där jag gick min snigelfart fram. 😉

   Ha en fin helg! 🙂
   Kram

 3. Geddfish says:

  Vad är väl bättre än en sprakande vårbukett av bilder, som här hos dig? Jag bjöd också på våren.
  Jag förstår att du är sjuk, så jag säger “Krya på dig!”
  Här skiner solen så vackert men det är kyligt, bara 4 grader.
  Kram

  • Åsa says:

   Tack snälla! 🙂

   Ja vårens blommor är vackra och det är en föraning på vad som komma skall med sommarens alla otroligt vackra blommor, både små och stora.

   Jo det stämmer att jag blev drabbad en dag med andnöd som jag sprungit ett maratonlopp av att bara resa mig upp från sängen/stolen, då när jag försökte få luft så kände jag hur ont det gjorde bak i ryggen vid lungorna. Att gå var bara att glömma för då svimmade jag nästan.. varpå jag gjorde två gånger. Meningen var att jag skulle ta mig till VC dagen efter då direkt på morgon tiden – Men det fungerade inte alls utan jag ringde 1177 och de kopplade på sos med ambulansen. Väl inne och efter röntgen så visade det på att jag hade väldigt många blodproppar i båda mina lungor. Det visade sig att jag fått proppar i ljumskarna som vandrat till lungorna – Det var inte konstigt jag hade så svårt att få luft och den smärtan jag hade i ryggen.

   Men min första tanke var Lunginflammation, kunde aldrig drömma att det skulle vara blodproppar.. Men fick Blodförtunnande på akuten direkt efter röntgenbilder analyserats. Två sprutor. blev inlagd i 5 dagar med bevakning sedan fick jag åka hem och det är återhämtning som gäller och rörelser osv.. Det går sakta åt rätt håll – Men är inte helt återställd ännu, det går sakta med säker åt rätt håll som tur är! 🙂 Utöver det har jag Artros i båda höfterna och vänster knä så går med kryckor. Operation skulle jag få innan Juni var det sagt, men pga Blodpropparna så blir det inte före 6 månader så det är framflyttat – Tyvärr…

   Men jag biter ihop och hoppas på de bästa!
   Önskar dig en fin söndagskväll och en härlig start på veckan! 🙂 Kram

 4. Paula Merio says:

  Bor inte du längre norrut än jag? Jag har inte sett några vårblommor i naturen förutom tussilagon och inga i rabatterna heller! Men jag får vänta och medan jag gör det njuter jag av dina och andras färgglada blomster

  • Åsa says:

   Jo det stämmer jag bor mer norrut, men just där jag bor så bor jag högt och solen värmer väldigt bra och massor vid husväggarna och därmed så har dessa små sippor kommit fram. 😀

   Önskar dig en fin söndagskväll och en fin vecka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.