Färgsprakande Fredag #50

Ja happ… Det blev ett sent inlägg idag, tyvärr.. Jag har inte mått något vidare bra idag, kan inte säga vad det beror på? Öm i kroppen och stundvis frossa och varm om vart annat. Det påminner om när jag hade jobbigt med andningen pga propparna, men så illa kan det väl ändå inte vara?  Att dra lite djupare andetag är som både halsen och lungorna gör riktigt ont. Blir jag sämre än vad jag är nu måste jag nog ringa in under kvällen!  Men har ingen lust att bli inlagd igen! ..suck.. Det får räcka med att Åke har legat inne i fem dagar 🙁 Lider verkligen med honom och Facit (Hans fru). Det kan inte vara så lätt när det drar iväg så snabbt! Han om någon borde få ha en Hem Assistent tills att han  är så pass bra att han verkligen klarar sig själv!!

Men nu till dagens härliga Färgsprakande fredag, ingen mindre än våran härliga Lillasyster som har hand om detta super härliga Tema! <3
Min förhoppning är att detta inte tar slut nu..  Jag önskar verkligen att Lillasyster fortsätter med Färgsprakande fredagar! ? Mitt hjärta brister om detta är sista gången.. Men jag förstår om det blir ett uppehåll nu ett tag ( några veckor) eftersom  Lillasyter byter lokal för sin massage studio.

Här kommer i alla fall mina bidrag dagen till ära…

 
                                          Önskar alla en trevlig helg! Kram

6 thoughts on “Färgsprakande Fredag #50

 1. LillaSyster says:

  Underbara bilder Åsa! Chansa inte utan ring sjukan och tala om hur det känns-det där låter inte toppen. Tack för att du orkade vara vara med. Krya på dig och trevlig helg!kram

  • Åsa says:

   Tack så mycket Lillasyster! Jag somnade efter att jag postat upp mitt inlägg.. Jag får ringa idag istället och höra vad dom säger?

   Det kan vara så enkelt att jag bör byta medicinen?

   Önskar dig en fin helg! Kram

 2. BP says:

  Shit!!! Inte du också. Det är så ledsamt att både du och Åke verkar vara i maskopi just nu och “tävla om” vem som är sjukast. Nej, såklart ni inte gör, men jag verkligen är så ledsen för din och Åkes del. Hoppas innerligt att du blir bättre och att du slipper ringa ambulansen och bli inlagd igen.

  Och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt om jag “litar” på Sundsvalls Sjukhus efter allt jag läst hos Åke. Nu har ju du absolut inte samma sjukdom som Åke, men i hans fall tycker jag att det inte är “riktigt proffsigt”. Okej, jag har ju inte varit där och hört läkarnas utlåtanden, men att döma av det han har skrivit så är jag aningen skeptisk.

  Usch, nu blev det fokus på sjukdom istället för på dina underbara färgsprakande bilder. Sorry! Men jag känner verkligen för er två.

  Utsmyckningarna är fantastiska. Är det kommunen som har byggt dom? Himlarna är rena drömhimlar. Skulle inte ha det minsta emot att hamna däruppe;-)

  Krya på dig nu Åsa. Många varma krya-på-kramar.

  • Åsa says:

   Tack snälla BP!

   Vad det gäller sjukhuset är det både Ros o Ris beroende vart man hamnar. Kardiologen var en superbra avdelning och går inte att klaga på alls.
   Maten är av sämre kvalité enl både mig o Åke.
   Men precis som du nämner är det lite svårt att bedöma då vi har helt olika sjukdomar. Vad gäller Åkes del kan inte jag heller uttala mig om. Men mitt eget så är inte detta något nytt för dem med Blodproppar. Detta ska dom bara kunna lösa på bra sätt – Tycker man? Det jag själv kan misstänka i nu läge är att de kanske bör byta medicinen, den kanske ej är rätt i mitt läge, vad vet jag? Men jag ska ringa in o höra med dom.

   Bilderna med utsmyckningar är hos en kvinna som har Loppis nära Edsbyn.. Var och hälsade på en klasskamrat som bodde där nere och vi gjorde utflykter på dagarna. Varav detta är en hemma hos en kvinna som klasskompis känner som vi besökte. Privat gård. Det var väldigt vackert på plats med tanke på allt annat som hon hade på sin tomt! 🙂
   Men de andra med soluppgångarna känner ni igen då det är från min balkong! 😉

   Ha nu en fin helg! Tack för krya på Kramar!! Stor kram till dig med.

 3. Åke says:

  Och ring inte Leos Lekland bara. Så trevligt att bli omnämnd 🙂 Jag blev fotat tre gånger när jag kom in och även mina lungor finns på bild 🙂 Huvudet var väl det viktigaste… men dom lärde ville att det var foten som spökade. När tärningen var slaget var det lunginflammation man fick 😉 Bakteriell sådan (vad nu det innebär) Men till ditt färgglada: Jag bara älskar när du visar upp min fjärd 🙂 Ja och den vackra ön kommer med i plåten 🙂 Vart har du hittat de vackra bedårande söta trädgårdsdekoreringen tro…

  • Åsa says:

   Tack så mycket Åke!! Välkommen hem igen! 🙂 Ja du blir omnämnd här hos mig med 🙂 Lite skoj detta att vi av någon anledning följs åt men dock med olika krämpor – Men nu närmar du dig mina problem att du har Lunginflammation (Vilket jag trodde jag hade) Efter röntgen visade sig vara Blodproppar var något jag absolut ej kunde tänka mig… MEN nästan samma problem med andningen, smärtan förutom att jag ej har feber. Annars är det lika..

   Men till färgsprakande bilder – Ja alla har lärt sig att dessa bilder med soluppgång är från min balkong.. MEN de dekorativa svarade jag BP för ett tag sedan om att det är hos en privatperson i närheten av Edsbyn, hon har Loppis och säljer bland annat hemvävda Trasmattor och Traslöpare – Hon väver dessa själv och tar även beställningar mm, Loppisen består av en massa annat med.. vissa saker är krim och krams men så är det på många ställen. Men denna Kvinnan hade detta på sin gård och det var så vackert smyckat på gården, men kunde inte bara kliva på och gå runt hela hennes gård för att se hur mycket som fanns. Det fick räcka med framsidan! 🙂 För just som jag tänkte fråga henne ifall det fanns mera av utsmyckningen så ville hon bjuda på fika, därav blev det aldrig en rund vandring. 😉

   Ha nu en lugn och stillsam helg! Krya på kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.