Sista kvällen…

Med min väns gulliga hundar är snart slut.. Imorgon Söndag kommer deras husse för att hämta dem på vägen hem efter jaktprov och jakt. Han har även varit till sin fjällstuga för att vinter stänga den med att slå av vatten och tömma systemen.. Dumt att misslyckas med att vattnet fryser sönder ledningarna.
Men jag och hundarna har haft jätte mysigt precis som förra gången dom var här i 1 1/2 vecka.. Denna gången kom de i fredags och åker hem som sagt i morgon på senare eftermiddag mot kvällningen och då skall jag hämta hem min lilla Älskade sötnos som inte är så pigg.. magen har visst krånglat en massa och inte hunnit gå ut mm.. även i natt lyckades han inte hålla tätt.. får se om det är bättre imorgon eller att jag får ta in honom till veterinären? Får hoppas det inte är något alvarligt ,, klart jag är orolig men vi håller kontakt och ser hur det går! 🙁
Med min väns gulliga hundar är snart slut.. Imorgon Söndag kommer deras husse för att hämta dem på vägen hem efter jaktprov och jakt. Han har även varit till sin fjällstuga för att vinter stänga den med att slå av vatten och tömma systemen.. Dumt att misslyckas med att vattnet fryser sönder ledningarna.
Men jag och hundarna har haft jätte mysigt precis som förra gången dom var här i 1 1/2 vecka.. Denna gången kom de i fredags och åker hem som sagt i morgon på senare eftermiddag mot kvällningen och då skall jag hämta hem min lilla Älskade sötnos som inte är så pigg.. magen har visst krånglat en massa och inte hunnit gå ut mm.. även i natt lyckades han inte hålla tätt.. får se om det är bättre imorgon eller att jag får ta in honom till veterinären? Får hoppas det inte är något alvarligt ,, klart jag är orolig men vi håller kontakt och ser hur det går med honom.. 🙁 Det kommer uppdatering efter att jag fått hem honom och ser hur det går..!

Till vänster är Mamma Aya och till höger hennes dotter Jonna 🙂

Så här gosigt hade vi, de turades om att ligga mot mitt knä och bli klappade och kliade! <3

Önskar er en fin Lördags kväll! 🙂

2 thoughts on “Sista kvällen…

 1. BP says:

  Tajmingen var ju då inte den bästa – jag tänker på din pälskling och magproblemen. Inte roligt för hunden och absolut inte skoj för “hundvakten” heller. Då håller jag tummarna att din hund har kryat på sig lagom för att återvända till matte:-)

  • Åsa says:

   Att ha hund är som att ha ett litet barn, man vet aldrig när sådant händer då en hund kan finna det mest konstiga i naturen som de nosat på eller rent av frestats att äta utav. Min hund har aldrig misslyckats innan så jag är lite förvånad att han inte sagt till att han behövde ut.. Men igår kväll var han inte bra än. Jag misstänker att han inte hinner bli bra i magen innan han kommer hem idag mot kvällen. Men jag får vara tacksam att min hundvakt är härdade då det har och haft många djur i sin ägo genom åren. MEn han är pigg och det är full fart på honom iaf.. Så han är inte medtagen på något sätt.
   Men får hoppas det går över!!
   Önskar dig en fin Söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.