Skyltsöndag #439

Hej hoppsan.. då är det redan Söndag och den roliga utmaningen som vår härliga BP har hand om! Gissar jag förvånar någon som kommit med bra förslag tidigare till mig, men att jag redan har bilder därifrån detta ställe är inget jag talat om. Men här kommer en liten blandning av skyltar… Denna gång blir inte lika som sist men ändå många! 🙂

Japp det blev inte så många bilder men väl många skyltar från ett och samma ställe!! Jag gissar att nån kommer känna igen detta ställe, kanske fler om de gjort en resa till Viksjö i Härnösands kommun och där kan man besöka Viksjö Mat & Nostalgi det är riktigt trevligt att besöka stället, finns mycket att kika på där och då det även är loppis så kanske man hittar något trevligt? Men även så brukar de ha Bilträffar där med orkester som spelar och mycket annat kul, väl värt ett besök! 😀

Ha en toppen fin Söndag!

22 thoughts on “Skyltsöndag #439

 1. Åke says:

  Åhhh Glenns fina Cheva från 1957, det finns 83 st X i Sverige. Den där bilen är finare och bättre skick än ny. Oj vad han jobbade med denna. och när han äntligen tog ut den vad pokaler han vann. Glenn finns tyvärr inte med oss längre, kände han inte personligen men hans bröder och han far mycket väl. Finns att läsa mer om denna bil och hans här under. Det roliga var att Glenn hade inte bara en av 57 års modell, en kompis till mig köpte av en från hans dotter.
  https://www.worldkustom.com/november-2017/1710-4-unika-chev-57an-topless-finns-pa-viksjo-mat-nostalgi/
  Hela Mat & Nostalgi blir man helt salig när man vandrar in i. Inne där sitter min kompis Steffe och säljer på Tradera hela dagarna . Härligt skyltat Åsa 🙂 (Skyltsöndag Nr 149 kan jag skryta med att jag var med) En fortsatt trevlig och vacker söndag önskar jag dig.

  • Åsa says:

   Tack för din fina kommentar Åke! Namnet känner jag igen men kan inte påstå att jag kommer på eller vet vem Glenn är.. Men bilen är fantastiskt vacker och jag håller med om att man blir helt tagen av att gå in där på detta härliga ställe, önskar så att våra bloggare om de har vägarna hit upp att det verkligen besöker Viksjö Mat & Nostalgi.. För man blir riktigt nostalgisk av att kliva in där! Tack för den länken – verkligen läsvärt!

   Önskar dig en riktigt fin & härlig söndag i solen! 🙂 Kram

  • Åsa says:

   Tack snälla! 🙂 Ja det är så mysigt att vara där.. HAr ni vägarna uppöver så gör gärna ett besök där! 🙂

   Trevlig Söndags kväll! Kram

  • Åsa says:

   Tack! Oh ja det finns mycket coola saker där inne.. detta var ca 5% av 100% – Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi dessa trakter!

   Önskar dig en fin Söndags kväll! Kram

 2. BP says:

  Kan lugnt säga att det är veckans bidrag till Skyltsöndag. Så otroligt fina skyltar. Nostalgi när den är som bäst. Ett givet skylteldorado. Dessutom kan jag berätta att du från och med nu innehar rekordet för antal skyltar på ett och samma bild/skylt:-) Det var Klimakteriehäxan som hade idén för några veckor sedan med 12 skyltar på en och samma bild. Carita lyckades med 14 skyltar idag, och du slog ju båda tjejer med bred marginal med din nästsista bild – 21 skyltar om jag har räknat rätt. Fantastiskt jobbat:-)
  Ska nog blogga om det imorgon, då det är dags för “Glad måndag”-temat.

  Tusen tack för en fantastiskt fin Skyltsöndag som dessutom slår rekord. Stort tack för länken också:-)

  • Åsa says:

   Hoppsan.. Vad kul att lyckas i utmaningen! Stället är fantastiskt trevligt och jag önskade alla som har vägarna häråt får en chans att besöka detta ställe! 🙂 Det är på samma väg som till Västanåfallet och Sollefteå/Östersund och mot ^sele o Lycksele/Dorotea mfl ställen ..

   Jag skall hålla utkik i morgon på din blogg och läsa noggrant! Men det gör jag redan, men extra imorgon nu då! <3

   Önskar dig en fin Söndags kväll! Kram

  • Åsa says:

   Tack för ditt besök! Gör gärna det, dock har jag inte bloggat så länge nu.. Har haft hemsida förr men den blev ner stängd för väldigt många år sedan, så nu gör jag ett ny tändning med blogg ist. 🙂

   Ha en fin vecka! 😀

 3. Klimakteriehäxan says:

  Wow! Konstaterat som BP att du lyckats få med rekordmånga skyltar på en enda bild. Kul, grattis till segern (fast vem vet, det kanske dyker upp nån utmanare i den här inte ett skvatt officiella tävlingen).
  Vilken nostalgitripp stället bjuder på!

  • Åsa says:

   Tusen tack! Ja vem vet förr eller senare är den någon som klår detta och det är ni alla väl unnade! Stället är underbart härligt att ströva runt på, så har ni vägarna hitåt så besök gärna stället!

   Ha en fin vecka! 🙂

  • Åsa says:

   Helt rätt så.. det finna några ställen som har extrem med skyltar, gäller att finna alla små smultronställen! 😉

   Önskar dig med en fin vecka! 🙂

  • Åsa says:

   Tack snälla.. jo men det gör jag själv med och jag ligger (10år yngre) så åldern har ingen betydelse utan intresset! 🙂

   Ha en fin vecka! 🙂

  • Åsa says:

   Tackar 🙂 jo det är många skyltar och BP kunde få ihop 21st, så jag säger inte emot..

   Ha en fin vecka! 🙂

  • Åsa says:

   Tack så mycket! 😀 Jo stället i Viksjö är ett äkta nostalgi ställe och där trivs jag och kan stanna i en evighet och bara gå runt, runt för jag får liksom inte nog.. Skyltarna gav sig själv där på plats, jag hade kunnat ställt mig i annan vinkel så hade jag fått in allihopa på tre väggar och då hade det blivit otroligt många skyltar i ett o samma foto! 🙂

   Hoppsan… Ja bilar/Mc mm gillar jag så det skulle uppskattas otroligt att få gå in där på Motormuseet i Motala. Jag skall kika in på sidan innan jag går till sängs.. Tack för länken!! <3

   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.