Skyltsöndag #453

Då var det dags för BP`s roliga skyltsöndag där alla kan delta med skyltar från när, fjärran & öster.. De som är med och länkar upp kan man finna hos våran härliga domare BP!

     

Kaffe hyllor bjuder jag på idag – här finns många olika sorter och för egen del köper jag två olika sorter och det jag bjuder på här hemma är oftast Zoegas eller Classik kaffe med Arvid Nordqvist! Då jag är helt ensam blir det snabb kaffe – Nescafe Lyx!  🙂
Vad väljer ni?

     
Även så gillar jag Te och här kan det bli många olika smaker – Vanilj, Rabarber/Vanilj, Svartvinbär, Hallon, Citron osv.. Vad väljer ni som favorit? 


Oboy oboy oboy.. på havets brus..ohoy! (En gammal hederlig låt från förr) – Ett annat roligt minne från min barndom är att min Farbror och Faster hade en hund som hette Oboy 😀  <3

Den sista drycken i mitt sortiment blir Choklad – Här finna olika sorter och Oboy är den som följt med sedan jag var liten och upp i nuvarande ålder! Men det kom även med Latte – vilket är en blandning av Kaffe/Choklad – Jag älskar Dajm Cappuccino, men den har jag inte hittat på länge.. hittade en annan som påminner “lite” om den men på annan affär. Men det får bli en annan gång – då dessa är ifrån Willys varor! Men vad föredrar ni av dessa – choklad dryck, Kaffe eller Te? Gärna vilken sort/smak?

Ha nu en fortsatt härlig Söndag allihopa! 😀

13 thoughts on “Skyltsöndag #453

 1. BP says:

  Inte bara en riktigt bra Skyltsöndag utan även en marknadsundersökning – hahaha:-)
  Jag har en Nespresso-maskin, och det är det enda kaffet jag dricker här hemma.
  Har inget te hemma alls, men har faktiskt funderat på att köpa hem igen. Då får det bli tråkiga Earls Grey eller Liptons tepåsar. Måste medge att jag aldrig druckit ett “exotiskt” te – ooooops;-)
  O’boy och Kakao har jag heller inte hemma. Gillar varken choklad eller kakao, så… Ja, så tråkig är jag;-)
  Tusen tack för dina skyltar från Willy:s. Stort tack för länken också:-)

  • Åsa says:

   Tack snälla! 🙂
   Haha.. Ja måste ju kolla lite puls i mellanåt, ett bra sätt att få info om sina bloggvänner! 😉

   Det är toppen om man har en Expresso maskin hemma, dessa blir riktigt goda tycker jag 😀

   Jag gillar att byta mellan varven för lessnar att ha samma sak jämt 😉

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Kram

  • Åsa says:

   Mycket bra kaffe val utav dig med Classic!
   Löfbergs lila fungerar bra om inget annat finns, självklart!
   Jag är ingen kräsen person precis, men får man välja så tar jag det som är favoriten! 🤗

   Önskar dig en fin vecka! 😀

  • Åsa says:

   Haha… Ibland så har jag turen på min sida att hitta på en hel hög med skyltar.. Är lite av naturen att ta nya bilder flera gånger per dag/vecka för att ha dagsfärska bilder, då kan jag om jag är dålig ta nån i arkivet.

   Önskar dig en fin vecka! 🤗

 2. Åke says:

  Ha ha vilken skyltsamling 🙂 Oboy för mina tankar direkt på Peps Person. Den andra tanke går till när syrran och jag diskuterade Oboy Jordgubbe som vi fick en gång i slutet av 60 talet, vi satt vid köksbordet och viste inte vad vi doppade limpan i. Jag tror inte mor köpte den smaken mer åt oss. Och kan knappast tro att den i fanns i hyllan på affärerna länge. Väljer och väljer kaffe… man tar seden dit man kommer 🙂 Te fick man när man var liten och sjuk så det kräks jag på idag 🙂 Oboy i en termos en kall vinterdag åsså spetsar man med Stroh Rom, 60% går utmärkt för 80% är gränsfall 😉 Man kan ju tro att du besökte kaffeparadiset 🙂

 3. Paula Merio says:

  Kaffetåren den bästa är! Jag är inte så noga men kaffet ska vara smakrikt och starkt, dock inte beskt. Löfbergs gillar jag inte, Zoega och Nordqvist är nog de vanligaste, men ibland är det veckans extrapris som styr. Tedrickare är jag inte alls, men jag tycker ibland om en misosoppa eller bara en kopp het buljong i kylan.

  • Åsa says:

   Ah ja kaffetåren vill man inte vara utan 🙂 JA smaken skall vara god och smakrik och absolut inte beskt, då är jag hellre utan kaffe. Härligt att se att vi alla har olika smaker vad gäller olika drycker osv.. Det finns många bra sätt att bli varm på som sagt 🙂

   Önskar dig en fin vecka! Kram

 4. Anki says:

  Wow… här fanns det mycket att välja på!
  Kaffe: Första två muggarna på morgonen består oftast av Zoega, då har jag fått en rejäl koffeindos, men sen blir det Nespressokaffe – ett glas på förmiddagen och ett på eftermiddagen.
  Te: Är ingen direkt tedrickare, men dricker gärna te till kvällsmackan och då oftast Rooibos, som är koffeinfritt, eller ibland Sencha, ett grönt te som jag gillar.
  Choklad: Gillar inte de färdiga chokladpulvren som är alldeles för söta för min smak, men en termos med “riktig” mjölkchoklad får gärna följa med på skogspromenaden när vädret är lite kyligt.
  Önskar dig en bra fortsättning på veckan!
  Kram

  • Åsa says:

   Jo här fanns en hel del att välja på hyllan 🙂 Men istället för bara bilderna var dt samtidigt roligt att göra en lite koll på hur våra vanor ligger – Det var mest på skojs skull! En måste piffa upp det med skyltsöndag någon gång då o då.. haha..
   Men de flesta utav oss startar dagen med kaffe ser det ut som 🙂

   I min barn och ungdom så var starten alltid Oboy med 2 mackor som min Far alltid gjorde till mig.. (Bortskämd på den tiden jag bodde hemma) 😉

   Men dessto äldre jag blev så ändrades dessa vanor och det blev en hel del kaffe men även Oboy och Te. Numera blir Oboy endast i termos ute i det fria eller fjällvärlden. Men skiftar i mellanåt mellan kaffe och Te ibland.

   Tack för tipsen om koffeinfritt Te – Det skall jag allt prova! 🙂

   Önskar dig och Muffin en riktigt fin vecka! 🙂 Kram

 5. KajsaLisa says:

  Snyggt uppradat köpte Löfbergs julkaffe för ett par dagar sen på extrapris, har inte hunnit testa.

  • Åsa says:

   Ja dom kan detta med att rada upp det snyggt på Willys 😉

   Julkaffe med Löfbergs lila har jag inte provat, men hoppas det smakar gott! Du får ge oss en uppdate sedan?

   Trevlig helg! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.