Skyltsöndag #476

Det är dags att ladda upp en försenad Skyltning med BP, tyvärr så var jag utslagen av sömn hela söndagen i stort sett så det blev konstigt alltihopa.. Men här kommer iaf mitt bidrag! Skyltarna får tala för sig själva! 🙂

Önskar alla en fin vecka! 🙂

12 thoughts on “Skyltsöndag #476

 1. Äventyret Framtiden says:

  Riktigt bravoskyltning Åsa!
  Man kan väl ha skyltsöndag hela veckan? För min del går det hur bra som helst, för det är svårt att hänga med emellanåt.
  Allt gott önskas!
  Kram

  • Åsa says:

   Tack snälla!

   Jag hade ett skov med trötthet och kunde inte hålla mig vaken alls.. vaknade flera gånger men somnade om hela tiden.. jag gav upp att få något gjort den dagen.. Men då jag väl vaknade och tog mig ur sängen så var dt endast upp o äta sen somnade jag åter igen..
   Måndagen var en bättre dag och likaså idag.
   Så det kan bli.. men jag önskar dig en fin vecka!
   Kram

  • Åsa says:

   Tackar 🙂 Vet inte ifall de är så gamla – Men att du missat dem förstår jag inte? Köpte dessa utav vår gemensamma “vän” vi brukar köpa in från! 🙂

   Ha en fin vecka.. kikar in i morgon hos dig! Har en del att ta igen känner jag.. 😉
   Kram

   • Åke says:

    Njae… jag har tre st uppsättningar som inte är publicerade ännu 😉 Hur benämner man: Måttet börjar rågat typ. Du såg ju de tre påsarna i bilen, jag kom från Carina då.

    • Åsa says:

     Jo tack jag minns påsarna du hämtat hos Carina 😉 Men det är som sagt bara vissa saker som jag anser bra – Mycket är bara krims krams..

     Ha en fin Onsdags kväll! 🙂

  • Åsa says:

   Tack så mycket! 🙂 Ja dessa hittade jag på en loppis och kunde inte motstå dessa.. 😉

   Önskar dig detsamma! 🙂
   Kram

 2. BP says:

  Om man väntar på nåt gott så…
  Älskar dina fina skyltar och undrar var du har hittat dom? De kanske står/hänger hos dig:-)
  Det är så underbart att du skyltar trots att du inte verkar vara frisk… Tusen tack för det och länken:-)

  • Åsa says:

   Tack finaste BP!

   Härligt att du gillar dessa skyltar, jag har nyss köpt in dessa från en gemensam vän som både jag och Åke har här i Timrå – Varav hon har Hemma Loppis. Jag frågade henne sist vart hon får alla saker ifrån eller att det är hennes egna? Svaret jag fick var att en nära vän till henne köper upp dödsbon mm – Där hon gallrade ur det som var värt att sälja i sin Hemma Loppis… Resten som är bara skrot slänger hon eller lämnar åter till sin vän.

   Mina dagar går upp/ned ang mitt mående, vissa dagar är det riktigt bra vilket jag då passar på att åka på affären samt även andra ställen för att få lite gjort! Även passar jag på att fånga lite bilder med mobilkameran då det är den jag måste använda just nu.. Min nya fina Nikon Z6 blev att jag fick skicka iväg för lagning då ena CPU kontakten fastnade i innersta läget så den fungerade inte att fokusera med alls.. Men jag väntar på få hem den snart och tillika har jag även beställt ett nytt objektiv – Det skall bli så spännande och roligt att fotografera när alla delar är hemma! 🙂

   Men även så råkade jag få fel på min bil i Tisdags efter jag varit till vårdcentralen och Fysoterapeut för att hämta lite hjälpmedel, väl hemma utanför porten så blir det ett stort rökmoln från motorn – Ånga såklart för det sprutar kylarvatten med glykol och det har en speciell doft, men den tömmer nästan hela systemet trots jag slagit av bilen.. Happ det var att fylla upp den med vatten/Glykol efter jag lastat ur bilen så den fått svalna, sedan starta och rulla in den i garaget. Där står den tills Måndag/Tisdag beroende när bärgaren kan hämta den och köra den på verkstaden som inte har någon tid förren vecka 28.

   Ja.. Happ så vart det med att åka iväg och göra något trevligt till veckan.. Blir till att så snällt vara hemma, men jag kan i alla fall sitta ute på balkongen och bara må gott, med att roa mig att förbereda kommande inlägg och läsa på andras hemsidor/bloggar i det fina vädret! Man får ta vara på detta fina väder så mycket man kan – snart är det vinter igen 😉

   Önskar dig en fin lördag!
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.